Szekeres Viktor

Zöld utat kapott a Szemfényvesztők 3

Lesz Now You See Me 3.

Legutóbb tavaly ősszel írtunk arról, hogy sínen a Szemfényvesztők 3, hiszen rendezőt talált: Ruben Fleischer fogja rendezni a Now You See Me harmadik részét. Az, hogy tervezik a filmet, 2020-ban derült ki, akkor arról írtunk, hogy a Lionsgate stúdió Eric Warren Singert szerződtette a szkript megírására, ősszel pedig Seth Grahame-Smith-ről volt szó. A jelek szerint, egyik próbálkozásból nem lett semmi, ugyanis a legutóbbi változatot Michael Lesslie készíthette el. A mostani fejlemény pedig az, hogy a Lionsgate elkezdte árulni a filmet az American Film Market (AFM) keretében, és a csatolt dokumentumokból kiderült, hogy a folytatásra vissza fog térni Jesse Eisenberg, Woody Harrelson és Morgan Freeman

Mint ismert, a 2013-as első rész az akkori nyár meglepetés sikere volt Amerikában 118, a világ többi részén pedig 234 millió dollárig jutott el 75 milliós költségvetésből. A nyilván drágább folytatás pár éve hazájában 65 millió dollárt hozott csak, nemzetközileg azonban felülmúlta az elődöt, Amerikán kívül összesen 270 millió folyt be a mozik kasszájába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csicso82 #1
    Piszok jó volt mindkét film, de nagyon komplexek a trükkök és sok a híres (értsd magas gázsira jogosult) szereplő, tehát nem könnyű belevágni.