Szekeres Viktor

A magyarok az új scifire mentek a hétvégén a moziba

Nem látták túl sokan itthon Az alkotót.

Az alkotó volt a hétvége legnézettebb premierfilmje itthon, sőt, egyben a legnézettebb filmje is a mozikban, azonban a film csak a "random Jason Statham-akciófilm" szintet hozta a 20 ezres alig meghaladó hétvégi debütáló nézőszámával, a 22 929-cel, ami egyértelmű, hogy csalódás a korábbi hájp ellenére, és csak azt bizonyította, hogy attól, hogy valamiről beszélnek egy buborékban "páran", még nem jelenti azt, hogy a való világban az bármilyen jelentőséggel bíz a tömegek számára.

A hétvége második legnézettebb filmje itthon a Szeánsz Velencében volt 13 906 eladott jeggyel, 44%-os csökkenéssel, míg a harmadik a Feláldozh4tók 9 121-gyel (és 62%-os zuhanással), az újoncok közül pedig még két film landolt a top10-ben: az Alibi.com 2 4 030 nézővel a nyolcadik, míg az Apró hősök – Kalandos vizeken 4 086 nézővel 9. helyen nyitott a bevételi listán - értelemszerűen utóbbira gyerekfilm lévén az átlagos jegyár alacsonyabb volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • t_robert #2
    Csak az előzetest láttam, de azért feltűnt, hogy sok jelenetben simán valami féle Kalasnyikov gépkarabéllyal harcolnak. Ha már a jövőben van a történet rakhattak volna be valami futurisztikusabb kézi fegyvereket.
  • Csaba161 #1

    A látvány az egész jó, de a film tulajdonképpen valóban csak egy közepes Jason Statham-akciófilm, semmi más. Története pedig nincs, csak egy értelmezhetetlen össze-vissza hányt logikátlan snitt-halmaz.