Szekeres Viktor

A birodalom örökösei lehet az új Csillagok háborúja-film címe

Lehet, hogy megvan Dave Filoni Star Wars-filmjének a címe.

Nemrég kiderült, hogy Dave Filoni fogja rendezni a következő 3 Star Wars-mozifilm egyikét és @MyTimeToShineH insider Twitter arról értesült, hogy a film címe Star Wars: Heir to the Empire lesz, valamint, hogy Jon Favreau szigorúan producerként fogja vinni a filmet, tehát azt egyedül rendezheti meg Filoni.


A cím természetesen a Timothy Zahn-féle A birodalom örökösei című könyvre utal, ami persze nem jelenti azt, hogy adaptáció lesz. De azért a rend kedvéért, ha még akad valaki, aki nem olvasta az itthon is megjelent, a rajongók körében nagy imádatnak örvendő könyvet, íme a hivatalos fülszövege: "Öt év telt el azóta, hogy a Lázadók Szövetsége elpusztította a Halálcsillagot, legyőzte Darth Vadert és a császárt, és a Birodalmi Csillagflotta maradványait a galaxis egy távoli szegletébe űzte. Leia hercegnő és Han Solo Jedi-ikreket várnak. Luke Skywalker pedig első lett az új Jedi-lovagok sorában.
Sokezer fényévnyire innen a császár utolsó megmaradt hadura átveszi a hatalmat a birodalmi flotta szétszórt maradványai felett, és miután felkészítette erőit a háborúra, megcélozza az Új Köztársaság szívét. A birodalmi admirális olyan létfontosságú felfedezéseket tesz, melyek romba dönthetik mindazt, amiért a lázadók oly sokáig küzdöttek.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Kelta #5
  Ebben egyetértünk, de hogy?
  ahhoz 40 évvel fiatalabb Ford kéne, meg egy élő Carrie :(
  Hamillról nem is beszélve...vagy új színészekkel? nemá...Leia csak egy volt és
  kész.
 • Kotomicuki #4
  "dobják az Ébredő erő trilógiát?"

  Azt el sem kellett volna készíteniük, ebben a formájában és akkor nem kéne ekkora "fordulatokat" tenni a franchise megmentése érdekében.
 • Kelta #3
  Aztán hogy? teljesen ellene megy a történet a Disney-s folytatásoknak..dobják az Ébredő erő trilógiát?
  Utoljára szerkesztette: Kelta, 2023.05.21. 00:49:04
 • Cyberdog #2
  Már megcsinálták. Pár hete ment le a webseries utolsó fejezete a bitodalom örököseiből. Unreal engine-l készült. a Fanfilmes csapat a trilógia másik két könyvét is szeretné adaptálni.
 • Kelta #1
  Kizárt hogy ezt megcsinálják..pedig ezt kellett volna a sok bénaság helyett
  Utoljára szerkesztette: Kelta, 2023.05.19. 17:35:08