Szekeres Viktor

Elfelejthetjük az évente érkező Star Wars-filmeket

Nyertek a rajongók, akik szerint sok az év egy Star Wars-film.

Korábban már többször felmerült, hogy a nézők nem bírják a Csillagok háborúja készítői által diktált tempót és az évi egy filmet, amire pár éve egy ötös szériában példa volt, és ennek kapcsán nem csak szóban nyilvánultak meg, hanem a pénztárcájuk révén is: bár a fő trilógia filmjei és a Zsivány Egyes legalább egymilliárd dolláros globális bevételt hoztak, addig a Han Solo-film még a 400 milliót sem érte el. Nem azért, mert nem lett jó, hanem mert nem is érdekelte a nézőket.

Kathleen Kennedy megnyugtatta hát a nézőket a londoni Star Wars Celebration keretében adott Empire-interjújában, hogy a most készülő három Csillagok háborúja-epizód nem évente kerül majd mozikba, hanem mintegy event jelleggel, a James Bond-filmekhez hasonlóan, azaz nem kell tőlük rendszerességet várni, jönni fognak, amikor alkalmasnak találják rá az időpontot, és mivel nem fogja szorítani őket a kötött időpont, így a végeredmény is jobb lehet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dyra #11
    Jó. Menj fel a port.hu-ra, a Facebookra, nemzetközi oldalakra, a youtubra és nézd meg a kommenteket. Én régi fan vagyok mindent megnézek ami SW. A rajzfilmeket is. Az új trilógia egy moslek szar. A Solo, és a zsivány egyes jó volt. A clone wars nem volt rossz a befejező évad meg ütött. Ezért írtam jó történtek kellenek és akkor mehet évente. Na most az hiányzik egy jó SW filmhez. Nincs jó történetük.
  • kalapos01 #10
    " Ja a fizetett Disney youtuberek. Azokat találni. "

    Igen. Pontosan ezt írom. Hogy vannak emberek, akik annyira átadják magukat egy fantazmagóriának, annyira megvezethetőek, hogy elhiszik, hogy mindenki utálja, aki meg nem utálja, az hazudik, mert pénzt kap érte. Pont, mint a politikában egy bizonyos oldal hűséges robotjai. "Ha valaki mást mond, amit mit, akkor annak biztos, megmondják, hogy mit mondjon."

    Ha idejönne valaki azzal, hogy ő hardcore rajongó és imádja a filmeket, nem hinnéd el. Vannak ilyen emberek.
  • Macropus Rufus #9
    "Olyan cuki, hogy valaki komolyan elhiszi ezt csak azért, mert olvas pár negatív kommentet. Ha valaki nem akarja álomvilágba ringatni magát, akkor pár másodperc alatt találhat "régi SW fanokat", akik szeretik. Csak nem feltétlenül mindenki veri a nyálát az interneten, hogy mennyire szerette ezt vagy azt a filmet. Cserébe hisztizni pár ember igencsak szeret. "
    Olyan cuki, amikor valaki azt a több qurva sok negatív kommentet "pár negatív kommentnek nevei". A valóság meg az, hogy rengeteg negatív és pozitív komment van.
    És igen, ha valakinek nem jönnek be az újak akkor sírni fog. Neked meg amint mindegy mi, csak SW logó ott legyen, mert akkor az csak jó lehet.
    Én régi fan-nak tartom magam. Számomra A StarWars a 4-6. Az 1-3 elmegy. De a 7-9 az - számomra - valami nagyon sz@r volt. Láttam az Andort és a Mandaloriant, megnéztem a Zsiványt és a Solot. Az Andor nem tetszet, mert nem láttam benne semmit aminek picit is köze lett volna a StarWars világához. Nem fogod meg a StarWars feeling, a Mandalorian 1-2 évadja viszont nagyon elkapott. Ott volt kapcsolat a StarWars éa a sorozat közt. A 3 évadot nem kellett volna erőltetni. A Zsivány annyira nem jött be, csak a végén mikor Vader rendet rak. A Solo viszont tetszett.
    És meg merem kockáztatni, hogy még lehet idősebb is vagyok nálad. Szóval igen, régi fan vagyok. És nekem ez a véleményem. Neked mi a véleményed? Mert a hozzászólásod dyra véleményének az ekézése semmi több.
    Szerinted jó, hogy nem lesz évente új SW vagy sem? Meg mi a véleményed az SW részekről stb... ne a másik véleményét fikázd.
  • wraithLord #8
    Ja, olyan "régi SW fanok" is vannak, akik úgy veszik a 8. rész furcsa "csavarjait", hogy végre elrugaszkodott a megszokottól, és érdekes csavarok, plot twistek vannak benne.
    Nekem inkább úgy jött le, hogy egy rossz vicc, az eredeti trilógia kicsúfolása. Mármint nem ilyen elfogult SW vallás szempontból gondolom, hanem az eredeti trilógia jeleneteinek a szándékos cinikus kiforgatása, és alternatív újrafelhasználása. Plusz az Ep7-nek is jól a közepébe kakilt. :D

    Szóval ezt a 2 kategóriát észleltem "régi SW fan" téren, akik szeretik az új SW trilógiát: 1. "Mindegy mi, csak Star Wars", 2. "Végre valami innováció" :D
  • wraithLord #5
    Én is ismerek olyan Star Wars rajongót, akinek tetszik az új trilógia meg a Solo. Viszont ő csak szimplán szereti a Star Warst, és nem érdekli mélyebben a világa, csak a feelingje fogta/fogja meg. Ha elmagyarázod neki, miért nem jó az új trilógia Star Wars fan szemmel, akkor megérti, de ő csak Star Warst akar, szórakozni akar, és ennyi. Ilyenek biztos rengetegen vannak. (Igaz, az Episode 9 már nála is kiverte a biztosítékot. Én a 8-tól voltam rosszul, a 9 a 8 miatt olyan, amilyen.)

    Szerk.: Nem tudom, hogy a 40 év körüliek régi SW fannak számítanak-e, szerintem nem igazán. Feljebb egy ilyenről volt szó, haverom. De el nem tudom képzelni, hogy egy olyan régi SW fan, akinek már az előzménytrilógiával is baja volt, tetszik az új trilógia. Az előzménytrilógia ehhez képest egy utánozhatatlan mestermű (majdnem irónia/szarkazmus nélkül... :D Nekem az Ep1 nem jött be, az Ep2 elment, az Ep3 tetszett.)
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2023.05.07. 21:50:49
  • dyra #6
    Ja a fizetett Disney youtuberek. Azokat találni.
  • kalapos01 #5
    " régi SW fanok utálják "

    Olyan cuki, hogy valaki komolyan elhiszi ezt csak azért, mert olvas pár negatív kommentet. Ha valaki nem akarja álomvilágba ringatni magát, akkor pár másodperc alatt találhat "régi SW fanokat", akik szeretik. Csak nem feltétlenül mindenki veri a nyálát az interneten, hogy mennyire szerette ezt vagy azt a filmet. Cserébe hisztizni pár ember igencsak szeret.
  • tjoe #3
    Nem ezt mondták Feri! Azt mondták, hogy menj a p.csába ha szar filmeket csinálsz.
  • dyra #3
    Jó történetek kellenének. Akkor jöhetne évente is. Csak hát a történetek olyan gyatrak hogy régi SW fanok utálják az ifjabb generációnak a sok Marvel és DC mellett meg kb tökmindegy. Szóval csak magukat cumiztatjak. Még kicsit benaznak húzhatják le az egészet a retyon.
  • Balu777 #2
    Csatlakozom az első hozzászólóhoz. Egy az egyben az van amit leírt.
    Apropó, cikkíró. Ha már valami összecsapott a cikk, legalább arra figyelhetne az oldal üzemeltetője, hogy firefox böngésző alatt is megfelelően jelenjen meg az oldal. A reklám rész belecsúszik a szöveg törzsrészébe.