Szekeres Viktor

Megint láthatjuk moziban a klasszikus Alien-filmeket

Megint megnézhetjük moziban A nyolcadik utas: A halált.

Március második felétől április közepéig a Pannónia Movie Kft. vásznain ismét meg lehet majd tekinteni Ellen Ripley első három kalandját. A Pannónia Entertainment közleménye szerint a forgalmazó annak idején még 2014 szeptemberében és 2015 januárjában hozta vissza limitált ideig az Alien franchise első két felvonásának rendezői változatait, most azonban újabb lehetősége nyílik a filmkedvelőknek arra, hogy nagyvásznon élhessék át az alkotásokat, igaz ezúttal még limitáltabb ideig. Viszont legalább kiegészülve a 3. résszel. A vetítések a GoBuda Moziban és a Pannónia Movie Kft. láncához legutóbb csatlakozott Lurdy Moziban lesznek megtartva 1-1 hétig, felújított kópiákról.


Az 1979-es A nyolcadik utas: a halál március 23-29 között kerül műsorra felújított 4K-ban, ami a rendezői verzióhoz készült. Az A bolygó neve: halál március 30-tól április 5-ig lesz elcsíphető, és a rendezői változat digitális felújítása kerül vetítésre még bővebb játékidővel. Az ezt követő héten, április 6-12 között pedig jön A végső megoldás: a halál, amelyből szintén a bővített vágás felújított verziója kerül terítékre. A filmek főképp szinkronizáltan futnak majd, azonban a hétvégék folyamán minden részből lesz 1-1 feliratos lehetőség is a két moziban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CsepeLee fiú #2
    Sajnos csak az InterCom szinkronja forgalmazható. A 3. rész után 1995-ben egyeduralkodó lett és visszamenőleg Menszátor Magdolnával új szinkronokat kért az elődökhöz. Mivel egyeduralkodóként más nem nyúlhat az anyaghoz, így a Mokép és az M1 szinkronja volt előbb. Téves információ a nyolcadik utasnál, hogy az InterCom készített előbb.
    Utoljára szerkesztette: CsepeLee fiú, 2023.03.27. 13:23:33
  • Ellaberin #1
    Ha már szinkron, az is érdekes lenne melyik változat(ok), mivel több is készült. Illetve a rendezői részek - tudtommal - nincsenek szinkronizálva minden jelenetben.
    Minden esetre egy nagy pacsi a vetítésekért!