Szekeres Viktor

Folytatódik Harrison Ford tévésorozata

Lesz második szezonja a Direkt terápiának.

Manapság, amikor a streaming szolgáltatók egy kivételével nem nagyon közülik a nézettségeiket, onnan lehet tudni, hogy mikor sikeres egy sorozat, hogy mikor elégedett egy platform egy újonccal, ha az megkapja a lehetőséget a folytatása. És az Apple TV+ a jelek szerint elégedett a Direkt terápia (Shrinking) nézettségével, ugyanis berendelte a széria második szezonját.

A Harrison Ford főszereplésével január 27-én bemutatott komédia Bill Lawrence, Jason Segel és Brett Goldstein sorozata, egy gyászoló pszichiáterről szól, aki felad minden etikai normát, és minden betegének konkrétan elmondja, mit gondol. Ezzel pedig hatalmas változásokat idéz elő az ő életükben is a sajátja mellett. A sorozat másik főszereplője Jason Segel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • grobs #1
    "A Harrison Ford főszereplésével ... egy gyászoló pszichiáterről szól, aki felad minden etikai normát, és minden betegének konkrétan elmondja, mit gondol."

    Harrison Ford az az (állandó) mellékszereplő aki erről lebeszélni akarja a főszereplőt (Jason Segel, Így jártam anyátokkal Marshall).
    Egyébként egy nagyon fura hangulatú sorozat nagyon jó színészekkel. Tragédia feldolgozása a családban, betegség feldolgozása, válás ... és emellé feelgood az egész, fanyar humorral. Nekem bejött.