Szekeres Viktor

Áprilisban tér vissza az HBO második legjobb sorozata - itt az előzetes

Nemsokára folytatódik a Barry.

Annak kapcsán nyilván nincs vita, hogy az HBO legjobb sorozata jelenleg az Utódlás, a második hely kapcsán viszont minden bizonnyal megoszlanak a vélemények. Az egyik vélemény-csoportosulás szerint a Barry az ezüstérmes, bár jó páran vannak, akik szerint a 3. évad nem ütötte meg az első kettő szintjén. A széria negyedik, egyben utolsó szezonja április 17-én érkezik itthonra, itt az első előzetese.


A Barry története egy visszavonult tengerészgyalogosról szól, aki olcsó bérgyilkosságokkal keresi a kenyérre valót. Nincs túlzottan megelégedve az életével, amikor pedig az egyik munkája Los Angelesbe sodorja, akkor a helyi színházi élet teljesen magába szippantja. A főbb szerepekben Bill Hader mellett még olyan színészeket láthattunk eddig, mint Henry Winkler, Stephen Root, Sarah Goldberg, Anthony Carrigan és Glenn Fleshler.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ööö, nem fordítva? Nem hiszem, sőt, kizártnak tartom, hogy a szerzőnek ilyen jó ízlése lenne. Pont hogy a buborékjában valami gagyi lenne a legjobb, már persze, ha nyalni akarsz neki, akkor nem szóltam.

    Az Utódlás épp hogy nem személyes buborékokban első, a legutóbbi két szezonja volt Amerikában a legjobb dráma, tipikus kritikus és szakmai kedvenc. Oké, nyilván a közönség is imádja, de vannak olyan homályok is, akik nem is ismerik.
  • asgh #1
    "Annak kapcsán nyilván nincs vita, hogy az HBO legjobb sorozata jelenleg az Utódlás"

    Mármint a szerző facebook buborékjában.