Szekeres Viktor

Nem hozott rekordnézettséget a The Last of Us

Sokan várták a rekordot a The Last of Ustól, de az elmaradt.

2010 óta csak két sorozat hozott nagyobb debütáló nézettséget, mint a The Last of Us: a Boardwalk Empire, valamint tavaly a House of The Dragon. Azonban így sincs miért szégyenkeznie az HBO szériájának, hiszen nagyon erős nézettséggel debütált magyar idő szerint hétfőn hajnalban Amerikában, a premiert 4,7 millió néző követte az elérhető platformokon, ami természetesen az HBO-s sugárzás, valamint az ismétlés mellett, az HBO Maxos streamingelést is jelenti. Összehasonlításképp a House of The Dragon 9,98 millió nézővel nyitott.

Az HBO szerint a premiernap esti nézettség általában a sorozat epizódonkénti nézettségének 20-40%-át fedi. Összehasonlításképp például tavaly az Euphoria 2. évada 2,4 millió nézőt produkált, és Amerikában az epizódjai átlagosan 19,5 millió nézőt hoztak a platformokon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Egyébként nem semmi. Nyilván lehetett sejteni, hogy jó lesz, de hogy tényleg szinte mindenki oda lesz tőle, az nem semmi. Remélem, a folytatás is tartani fogja ezt a szintet. Az már csak hab a tortán, hogy nézettségi siker is, mert ez azért nem a legkommerszebb műfaj. Szóval nagyon ilyet látni manapság.

    Még a végén én is megnézem?
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2023.01.18. 19:49:05
  • kalapos01 #4
    Ezekből a hisztis kommentekből mindig kiderül, hogy milyen típusú az ember.
  • yesname #3
    Szeretem a játékot és iszonyatosan jó a sorozat első része is. Akkor most mi van? Magadból indulsz ki mindig?
  • Ender Wiggin #2
    én azért hálás vagyok ennek a sorozatnak, mert így még többre értékelem a játékot, aminek az átvezető részeit a youtube-on újra megnéztem a hétvégén. borzasztóan rossz a filmváltozat, ha valaki szerette a játékot. akik meg nem, hát az ő szemszögükből nem tudok nyilatkozni :-))
  • kraven54 #1
    Akkor el kell kaszálni, én már a 2. részt sem adnám le....