Szekeres Viktor

Nem döntött nézettségi rekordot a The Walking Dead utolsó része

Sokan visszatértek a TWD utolsó részére, de közel sem elegen.

Az AMC zászlós hajója még mindig a The Walking Dead, mely azok után, hogy hatalmasat esett a nézettsége a 7. évados zárást követően, még mindig kiemelkedően teljesít a csatornán, így nem csoda, hogy spinoff spinoffot követ, melyek ugyancsak az adó legnézettebb szériák közé furakodtak be. A 11. évaddal most véget ért anyasorozat fináléja kapcsán érdekes látni, hogy alakultak annak számai, ugyanis egyes régen futó szériák esetében a nézők hajlamosak visszatérni az utolsó részre, nem egyszer nézettségi csúccsal felérő mértékben.

A The Walking Dead esetében természetesen szó sem lehetett ilyesmiről, hiszen a széria mostani nézettségi szintje még a tizede sincs az egykorinak, de azért így is ugrott egyet az érdeklődés az utolsó részre Amerikában. Míg az utolsó előtti epizódot 1,468 millióan követték vasárnap este a tévében (ami a kereskedelmi korcsoportban 0,31-es rating mutatót jelentett), addig a zárásra 2,268 millió nézőre nőtt, míg a 18-49-es korcsoportban több, mint a duplájára, 0.66-ra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Angela Kang tudta, hogy 1 szezonja maradt mégsem tudta lezárni senkinek a történetét (csak akik meghaltak, de értelmetlenül, súlytalanul, a sokk kedvéért.)
  • ntex #2
    Lesznek minisorozatok, ennyi karakter történetének lezárásához egy plusz évad kellene.
  • Ender Wiggin #1
    Lényegében a szezon nyitóepizódjának a számait hozta. Rekordot szerintem senki sem várt. Amúgy nem hiszem, hogy 12 év után ez a befejezés, vagy kb bármi Negan bemutatkozása után túl sok rajongót kielégített volna.