Szekeres Viktor

Megkapta első előzetesét a második The Boys-sorozat

Ilyen lesz a Gen V.

A hévégén kerül megrendezésre a CCXP, ami Brazília egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában nemcsak a képregények állnak, hanem a képregények alapján készített filmek és a tévésorozatok is képviseltetik magukat. Az esemény rangját jelzi, hogy általában a képregényes műfaj képviselői közül több prominens személyiség is képviselteti magát az eseményen. Jó pár exkluzív bemutatóra is sor került a rendezvényen, többek között végre láthatjuk azt is, hogy milyen lesz a The Boys spinoffja.


Még 2020-ban derült ki, hogy A fiúk (The Boys) című Amazon Prime Videós képregény-adaptáció a kirobbanó sikerének köszönhetően egy spinoff szériával is gazdagodhat. Akkor még csak a fejlesztése kezdődött el Craig Rosenberg vezetésével, akinek a helyét Tara Butters és Michele Fazekas vette át. A Gen V címet viselő sorozat executive producerei között természetesen Eric Kripke és Seth Rogen is ott van.

A történet egy, a Vought International által irányított szuperhős főiskolában játszódik, ahova szuperképességgel rendelkező fiatalok járnak. A kiemelt szereplők Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas, Marco Pigossi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #1
    "A történet egy, a Vought International által irányított szuperhős főiskolában játszódik, ahova szuperképességgel rendelkező fiatalok járnak. "

    Már megint az az újító kreativitás...Ja nem.