Szekeres Viktor

Csak találtak rendezőt a Penge-mozifilmnek

Megvan a Blade új rendezője.

Szeptemberben derült ki, hogy nem a korábban kiszemelt Bassam Tariq fogja rendezni az új Penge (Blade) mozifilmet, miután a produkciós időrend változása miatt távozott. Akkor még ne lehetett tudni, hogy a Luke Cage-tévésorozatban is szereplő Mahershala Ali főszereplésével készítendő filmet ki fogja dirigálni, de most kiderült, hogy a '71 és A kokainkölyök rendezője, Yann Demange lett szerződtetve a feladatra.

Az biztosra vehető volt, hogy az eredetileg kitűzött 2023-as novemberi premierdátumot sikerül tartani, a premiert végül 2024. szeptember hatodikára halasztotta el a stúdió. A forgatókönyvet Stacy Osei-Kuffour írta, de jó eséllyel egy másik szkripttel fognak nekifutni a munkálatoknak, amit a Moon Knighton is dolgozó Beau DeMayo jegyez majd.

Korábban a moziban korábban Penge karaktere három filmet ért meg Wesley Snipes főszereplésével. Ezt követte egy egyetlen szezont kapó tévésorozat Sticky Fingazzal a címszerepében, majd végül egy animációs Blade is kapott egy évadot, de hiába ígérte a csatorna, hogy minden eddiginél több akcióval és rémisztőbb gonosztevőkkel várja a nézőket, ennek sem készült folytatása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!