Szekeres Viktor

Itt A galaxis őrzői karácsonyi különkiadásának a magyar előzetese

Karácsonyra AGŐ-kisfilmet kapunk.

Nem lehetne azt mondani, hogy a Disney nem járnak a Marvel-rajongók kedvében, hiszen a The Guardians of The Galaxy - Holiday Special jövő héten debütál a Disney+ platformon, természetesen ingyen és bérmentve. És egy egészen vicces és bohókás előzetest is kapott a rövidfilm, magyar szinkronnal.


A galaxis őrzői ünnepi különkiadása nemes egyszerűséggel A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás címet kapta, és a fentiekből kiderül, hogy mely hősöket láthatjuk abban, valamint egy bizonyos Kevin Bacon is kiemelt szerepet fog kapni a történetben, melynek a hivatalos szinopszisa a következő: "Az őrzők szeretnék felejthetetlenné tenni Quill karácsonyát, ezért elhatározzák, hogy ellátogatnak a Földre, hogy megtalálják a tökéletes ajándékot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #3
    Az a másik Gamora a múltból, aki nem ismeri Quillt. Ha jól emlékszem, el is agyalta, amikor Quill közeledni próbált hozzá.
    Gondolom, az új GotG-ban majd kiderül, hogy mi lesz az új Gamorával, mert szerepelni fog benne, viszont úgy tűnik, hogy az Endgame történései után felszívódik, mert ebben a Holiday Specialben nem lesz benne az IMDb szerint.
  • Ender Wiggin #2
    Quill elvesztette Gamorrát??? Akkor ki volt az ott az Endgame végén?
  • wraithLord #1
    Az AGŐT-ben mi a T-betű?

    Úgy látom, ez is olyan lesz, mint a Star Wars Holiday Special, csak pörgősebb, ahogy az manapság szokás. :D
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2022.11.18. 18:31:13