Szekeres Viktor

Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság: itt a magyar nyelvű előzetes

Magyarul is nézhető már az új Puss in Boots előzetese.

Érdekes lesz majd látni, hogy a Shrek-Spinoff, Csizmás, a kandúr új epizódja, Az utolsó kívánság meg tudja-e ismételni az első film sikerét. Az annak idején, még 2011-ben ugyanis elég komoly bevételt hozott, bár Amerikában "csak" 149 millió dollárig jutott el, de Amerikán kívül 406 milliót kasszírozott, így majdnem 555 millió dollárral zárt globálisan. Íme a legutóbbi előzetes magyar szinkronnal.


A UIP-Duna Film premierjének a hivatalos szinopszisa a következő: "Idén visszatér mindenki kedvenc tejimádó, kardforgató, veszélyekre fittyet hányó macskája.
A DreamWorks Animation több mint egy évtized után rukkol ki egy új kalanddal a Shrek-univerzumból, amelyben a bátor bandita Csizmás Kandúr ráébred, hogy nagy ára volt annak, hogy fittyet hányt a veszélyre, és nem ügyelt a testi épségére. Kandúr nyolcat eltékozolt a kilenc életéből, bár már nem is számolta őket. Most tehát az eddigi legnagyobb kalandja vár rá: vissza akarja szerezni az életeit. Nekivág a Fekete Erdőnek, hogy megkeresse a legendás Kívánságcsillagot. Ám mivel már csak egy élete maradt, Kandúrnak meg kell alázkodnia, és segítséget kell kérnie egykori társától és vetélytársától, a lenyűgöző Puha Praclitól.
Útjuk során betársul melléjük – bár nem kérik – egy izgága, fecsegő, fáradhatatlanul vidám blöki, Perro. Együtt veszik fel a harcot Aranyfürtöcskével és a Három Medve Maffiacsaláddal, valamint egy rémisztő fejvadásszal, a Nagy Gonosz Farkassal..."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!