Szekeres Viktor

Tőrbe ejtve 2: itt az első hosszabb előzetes

Ilyen lesz a Tőrbe ejtve folytatása.

Kiadásra került a Tőrbe ejtve folytatásának, a Tőrbe ejtve - Az üveghagyma című filmnek az első, hivatalos előzetese, ami ugyan még csak teaser, így olyan sok mindent nem árul el a részletekről, de azt már látjuk belőle, hogy mi az alapfelállás, és hogy kik lesznek az új gyanúsítottak a mostani gyilkossági ügyben.


Főszereplők Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson és Dave Bautista. Hivatalos szinopszis gyanánt a Netflix egy nem sokat mondó szöveget adott csak ki magyarul: "Gyere, segíts összerakni a részleteket! Rian Johnson 2018-as, Tőrbe ejtve című filmjének következő részében Benoit Blanc felügyelő Görögországba utazik, hogy lehántsa egy tarkabarka gyanúsítottakat érintő rejtély burkait."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ha valamit elbasznak folytatásilag, akkor nem azért, mert nagyobbat vagy jobbat akarnak csinálni. Én legalábbis olyat még nem láttam, hogy csak azért valami rosszabb lesz, mert nagyobb. Ha szar lesz egy folytatás, akkor miért attól lenne, mert nagyobbat akarnak. MIért nem más miatt? Tök természetes, hogy valaki nem éri be a langyos vízzel, vagy ugyanazzal, amit elsőre csinált, hanem többet akar adni.
  • Ellaberin #1
    Edward Norton is? Akkor megnézem :) (Bár általában az ilyen sikerfilmek "folytatását" el szokták daszni - általában a csináljunk nagyobbat címszóval -, de Norton neve egyfajta garancia. Remélem nem kell csalódnom.