Szekeres Viktor

Új Alien-film készül

Újabb Alien-projekt van előkészületben, és ez most nem mozis premierre.

A The Hollywood Reporter arról értesült, hogy Fede Alvarez, a Don’t Breathe és az Evil Dead rendezője egy önálló Alien-filmet írhat és rendezhet a 20th Century Studios stúdiónak. A producerek között természetesen ott lenne Ridley Scott is cége, a Scott Free révén. A premierre a Hulun kerülne sor, ahova a 20th Century Studios évi legalább tíz filmet szeretne gyártani.

Természetesen Alvarez filmjének története kapcsán nagy a titkolózás, de a THR forrásai arról számoltak be, hogy annak nem lenne köze az előző alkotásokhoz. A nagy Alien-rajongó Alvarez állítólag még jó pár éve pitch-elt Scott számára egy ötletet, majd szinte el is feledkezett róla, s nem tudta, hogy az elképzelése olyannyira belefészkelte magát a producer-rendező agyába, hogy tavaly a semmiből felhívta őt és megkérdezte, hogy készen áll-e arra, hogy megvalósítsa.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #3
    Azért arra kíváncsi lennék, hogy volt a gond a Neil féle koncepcióval. És mit mondott ez az arc marha régen Scottnak, ami mostanra ért be...
    Részemről nem várós. Az Alien 1. ill. 2. részét úgy sem fogják tudni megugrani szóval részemről felejtős. (sztem a 3. ill. 4. részben is több spiritusz volt mint a Prometheusban és a Covenantban, tehát ők sem tudták nálam megugrani a szintet)
  • Zombee #2
    Tudom, kisebbséghez tartozom, de én imádom az Alien 3-at. A zárt környezet, a kilátástalanság, megfejelve Ripley személyes drámáival (volt egy az Aliens-ben is, de csak a rendezői változatban, de nem lett kibontva).
    Igazából a 4. részt is szeretem, kicsit olyan, mint egy jól sikerült olasz Alien ripoff. Trash, de jók a maszkok, és van vér.
  • Ender Wiggin #1
    "nem lenne köze az előző alkotásokhoz"

    valaki csinálhatna egy igazi folytatást az Alienshez, amíg még élnek azok a szereplők, hogy elfeljthessük a gyalázatos 32 évet, ami utána jött...