Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik Kevin Costner westernsorozata

4. évados berendelést kapott a Yellowstone.

Még bemutatásra sem került a Paramount Networkön Kevin Costner sikersorozata, Yellowstone, de a csatorna már a negyedik szezont is berendelte belőle, miután a komoly filmes múlttal rendelkező Taylor Sheridannel (Sicario – A bérgyilkos, Wind River – Gyilkos nyomon, A préri urai), a készítővel más sorozatokra vonatkozó több éves fejlesztési szerződést között.

A klasszikus thrillerek és a western műfaj elemeit ügyesen vegyítő dráma tavalyelőtt debütált az amerikai tévés piacon és 2018 nyarának legnézettebb amerikai kábeltévés produkciója lett. A széria itthon az RTL Spike-on debütált, majd többek között a Paramount+-ra került fel a második szezonja.

A Yellowstone hivatalos szinopszisa a következő: "A festői Montana peremvidékének kies tájain játszódó, a kameramozgásoknak és az operatőri beállításoknak köszönhetően gyönyörű és megindító képekkel operáló szériát mind a nézők, mind a kritikusok az egekbe magasztalták. A történet középpontjában a családi drámák sokaságán átesett, dúsgazdag Dutton-família áll, akik kibékíthetetlen ellentétben állnak a vagyonuk gyarapodásának érdekében kíméletlenül kizsákmányolt helyi, őslakos indiánokkal."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!