Szekeres Viktor

Itt Az elveszett város magyar nyelvű előzetese

Újabb jónak tűnő mozis móka közeleg.,

Sandra Bullock és Channing Tatum lesz a főszereplője a jövőre bemutatásra kerülő Az elveszett városnak (The Lost City), aminek pár napja érkezett meg az első előzetese, és már itt is a szinkronizált változat. A filmet Aaron Nee és Adam Nee rendezte, akik igazából csak a 2015-ös Band of Robbers című darabbal büszkélkedhetnek, de a következő munkájuk a Masters of the Universe lesz.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "A briliáns de zárkózott írónő, Loretta Sage (Sandra Bullock) pályája során mindig egzotikus helyekről írt a népszerű romantikus kalandregényeiben, melyek címlapján a Dash nevű hőst megjelenítő, jóképű borítómodell, Alan (Channing Tatum) feszít, aki erre a karakterre tette fel az életét.
Miközben épp új könyvét promotálja Alannel, Lorettát elrabolja egy különc milliárdos (Daniel Radcliffe), mert azt reméli, hogy az írónő elvezeti őt a legutóbbi könyvében található ősi elveszett város kincséhez. Alan bizonyítani szeretné, hogy a való életben is hős tud lenni, nem csak a könyvek lapjain, így nekivág, hogy megmentse a nőt.
A nagyszabású dzsungelkalandba pottyant furcsa párnak össze kell dolgoznia, hogy túléljék az elemek és a gonosztevők csapásait, és megtalálják az ősi kincset, mielőtt örökre elveszne...
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!