Szekeres Viktor

Kiderült, mikor láthatjuk a Downton Abbey 2-t

Kitűzték a DA2 premierjét.

2019-ben derült ki, hogy még egy Downton Abbey-mozifilmet kapunk, akkor a The Hollywood Reporternek adott interjújában a Carnival Films elnöke, Gareth Neame erősítette meg az információt, miszerint már elkezdték fejleszteni a második részt, ami természetesen a díjnyertes, hat évadot megélt tévésorozat, valamint az első mozis darab folytatása lesz. Most pedig hivatalosan is bejelentésre került, hogy a film forgatása múlt héten elkezdődött, és a premierjére december 21-én fog sor kerülni a mozikban.

A sorozat főszereplői, mint Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Imelda Staunton és Maggie Smith mindenképp vissza fognak térni a folytatásra, újoncként pedig Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye és Dominic West csatlakozik a gárdához. A filmet a sorozat készítője, Julian Fellowes írta, a rendező pedig Simon Curtis lesz.

Azt, hogy miért folytatják a Downton Abbey-t újabb mozifilmmel, minden bizonnyal felesleges magyarázni, elég csak ránézni a film által produkált bevételekre: Amerikában 97 millió dollár folyt be a vetítésekről, míg a világ többi részén ugyancsak 97 millió dollárt gyűjtött az alkotás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!