Szekeres Viktor

Újabb rossz hír a Jackass-rajongóknak

Később lesz látható a Jackass 4.

Amerikában ismét egyre több stúdió kezd mozgolódni tervezett mozis premierdátumok kapcsán. Az érdekesség azonban az ezúttal, hogy nem csak halasztásokra kerül sor, hanem bemutatók előrehozására is, többek között éppen a halasztások révén felszabaduló dátumok miatt. A halasztásokra értelemszerűen azért kerülhet sor, mert még mindig nem üzemelnek a mozik teljes kapacitáson, míg a korai premierek épp abban bíznak, hogy kevesebb versenytárs mellett a mostani állapotokban is lehet potens bevételre szert tenni, ahogy az elmúlt hetekben néhány film már bizonyította azt.

Legutóbb a Paramount Pictures jelentette be pár filmje elmozgatását, és ezek közül az egyik legrelevánsabb cím a Jackass 4-é. A film premierjét nemrég július másodikáról halasztotta el a stúdió szeptember harmadikára, az új időpontja pedig péntektől október 22-e lett.

Mondanunk sem kell, hogy abban nincs semmi meglepő, hogy a Paramount Pictures ragaszkodik a franchise-hoz, hiszen az eddigi Jackass-filmek bevételei nagyon jók voltak, főleg, ha a kifejezetten alacsony készítési költségek tükrében nézzük őket: a 2002-es első mozifilm Amerikában 64 millió dollárig jutott el, a 2006-os folytatás már 73 millióig, míg a 2010-es, 3D-s epizód 117 millióig. Arról nem beszélve, hogy 2013-ban a Jackass Presents: Bad Grandpa csak Amerikában 102 millió dollárt termelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!