Szekeres Viktor

Megvan a Paranormal Activity 7 rendezője

Sínen a PA7.

Tavalylőtt derült ki, hogy 2021-ben érkezik a mozikba az új Paranormal Activity-film annak ellenére, hogy a 2015-ben bevétel alapján leszereplő Ghost Dimension után azt gondolhattuk, hogy befellegzett a franchise-nak. Az akkor még cím nélküli horror amerikai premierjét a Paramount stúdió 2021. március 19-ére tűzte ki, amiből értelemszerűen nem lett semmi, de most úgy tűnik, hogy végre leforgathatják a filmet, hiszen szerződtették rendezőnek hozzá William Eubanket, aki legutóbb a jól sikerült Underwatert jegyezte.

Az már korábban kiderült, hogy a forgatókönyvet az a Christopher Landon írta, aki a 2., a 3., a 4. és az 5. részt is jegyezte, majd azok után olyan filmeket rakott le az asztalra íróként és rendezőként, mint a Cserkészkézikönyv zombiapokalipszis esetére, valamint a Boldog halálnapot! 2 - utóbbi első részét csak rendezte. És persze legutóbb a Freaky című testcserés horrorral villantott. A film nem folytatás, és nem is feldolgozás lesz, hanem a franchise "váratlan újragondolása".

Egy kis történelemlecke: minden idők egyik legsikeresebb horrorszériája 2009-ben indult útjára. A 15 ezer dollárból készült első epizód Amerikában 108, a világ többi részén pedig 85 millió dollár bevételt hozott, hogy a soron következő filmek Amerikában 88, 104 és 54, Amerikán kívül pedig 93, 103 és 89 milliós bevételt termeljenek. A 2012-es Paranormal Activity 4 óta azonban hallgat a fő franchise, mindössze két leágazást kapott: a 2014-es A megjelöltek (Paranormal Activity: The Marked Ones) mindössze 32 millió dollárig jutott hazájában, igaz nemzetközileg 58 millió sikeredett neki (más kérdés, hogy mindez 5 millió dollárból, tehát a profit megvolt így is), míg a már említett Parajelenségek: Szellemdimenzió (Paranormal Activity: The Ghost Dimension) belföldön 18, Amerikán kívül pedig 61 milliós bevételt produkált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!