Megvan, ki írja a Marvel-nagyfőnök Star Wars-filmjét

Alakul a Kevin Feige-féle Star Wars.

Manapság a legjobb Star Wars-rajongónak lenni, hiszen nem elég, hogy nemsokára majd féltucat SW-sorozat kerül képernyőre, még legalább öt filmes projekt is fejlesztés alatt van. Amellett egy új Star Wars-trilógián dolgozik D.B. Weiss és David Benioff, valamint egy sajátot fejlesztet Rian Johnson is, tavaly kiderült, hogy Kevin Feige is elkezdett egy Star Wars-filmet fejleszteni Kathleen Kennedyvel, idén pedig az, hogy J.D. Dillard és ír egyet Kevin Owensszel, valamint, hogy Taika Waititi rendezhet egyet.

Nos, most a Feige-s projekt lépett előre egy jókorát, hiszen a Marvel Cinematic Universe atyaúristenének projektje abba a fejlesztési fázisba érkezett, amikor már megírható a forgatókönyv, éppen ezért épp ideje volt írót szerződtetni hozzá. A szkriptet pedig nem más fogja elkészíteni, mint az a Michael Waldron, akit jól ismer a Marvel Studios vezetője, hiszen ő készítette a Loki-sorozatot, valamint a Doctor Strange in the Multiverse of Madness forgatókönyvét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wraithLord #9
  Hát, most, csak idő kérdése, hogy belekerüljön a Lucas (Disney)-féle kánonba. Mindent a Legendsből szednek. Amit nem, az meg szar. :D
 • Shiwo #8
  nézted te egyáltalán a sorozatot ? a 2. évadban volt jelenet, amikor a sisakját enyhén megemelve étkezett... az elsőben meg úgy, hogy nem volt senki a közelben és levette... azért ahhoz még a hajón is félre tud vonulni.. vagy ennyi erővel kakálni is társaság előtt tud csak ?

  a sisak meg büdös ? amikor hipertérben ugrálnak, fénykardokkal hadonásznak, ne lenne olyan technológia, amivel kellően szellőző tud lenni egy sisak ami fertőtlenítené magát, hogy a büdösséget okozó baktériumok megförmedjenek ?

  tudod mit ? maradj csak a dokumentumfilmeknél, mert az összes scifi-ben, szuperhősös filmben és számos más témában csupa olyan dolog lesz, ami számodra hihetetlen és felfoghatatlan...
  Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2021.01.12. 10:00:09
 • VolJin #7
  A SW4, amivel az egész kezdődött egy western fantasy sci-fi díszletekkel.
  A mandalorian pedig pontosan egy western fantasy sci-fi környezetben. A western egy vontatott műfaj, van akit ez zavar. Hogy lehet feldobni? Folyamatosan táguló settinggel. Hát ez kipipálva.
  Mi kell a nőknek, gyerekeknek?
  Cukiságfaktor. Bébi Yoda kipipálva.
  Mi kell a férfiaknak?
  Hős karakter, Mandoval kipipálva.
  Mi kell még a nőknek?
  Egy superrambo megaboszi. A ketrecharcos csajjal kipipálva.

  Bébi Yoda lepasszolva, a következő évadban a rekvirált cirkálóval és transzporttal, egy "koronaékszerrel" (dark saber) egy maroknyi mandalori száműzött harcossal Mando és Bo Katanáék egy forradalmat robbantanak ki a Mandalori rendszerekben.

  Ami hiányosság, az a hősök felé puskával rohanó, de nem lövő rohamosztagosok, mint egy 80-as évelbeli Schwarzenegger filmben...
  Utoljára szerkesztette: VolJin, 2021.01.10. 20:26:37
 • Ender Wiggin #6
  Hagyjuk a könyveket/képregényeket. Az eredeti, Lucas-kánonról beszélek.
 • wraithLord #5
  Meglógott már egy Hutt is a Sarlaccból, nem Boba az első.
 • Ender Wiggin #4
  A sarlaccot senki sem éli túl. Csak Boba. Okkké.
  Ha mindig társaságban van Jin, nem veszi le a sityakot (amiben elég büdös lehet már) akkor sosem eszik? Éhen hal inkább. Vagy a WC eszik, mert ott egyedül van? Okké.
  A birodalom főhadiszállásását és szimbólumát a két leghatalmasabb vezetővel együtt szarrá robbantották, de az élet megy tovább, a birodalom meg sem roggyan. Okké.
  Egy fém, amit nem vág a sugárpallos. De tűzzel olvasztható, és kovácsolható. Csak nem vibránium? Jóvanakkor.

  De mégis... Ha Luke (és esetleg Han is)megkapja a tiszteletet, amit megérdemelt volna a karakter KK-tól, akkor már előrébb vagyunk, mint ezekkel a PC-paneleket kipipáló, ultraszar dízni-filmekkel.
 • nlght #3
  3 dolog miatt lett felkapott szerintem:
  1. "Baby Yoda"
  2. Star wars CGI (űrhajók, Jedi force, stb.)
  3. A kiéhezett népnek még ez tetszik a legjobban, mert az utóbbi filmek botrányosan silány minőségűek lettek, és ellentmondanak sok szempontból az eredeti filmeknek.

  De ha objektívan nézzük, akkor más sci-fi sorozatokhoz képest a gagyi szó jut az eszembe, 2020-2021 környékén már többet kéne letenni az asztalra.
  Nekem a Rogue One jött be a legjobban eddig , annak ellenére, hogy ott a volt a legkevesebb Jedi a sztoriban. Egyszerűen egy jól megírt forgatóköny egy jó rendezéssel csodát tud művelni.
  Ezzel szemben az utolsó 2 filmre csilliárdokat költöttek, de a béna rendező és a béna forgatókönyv elgáncsolta az egészet.
 • Zombee #2
  Pedig nem amatőrök rendezték az egyes részeket, volt ott Jon Favreu, Robert Rodriguez, Carl Weathers...

  De tényleg vicces, mert a cselekmény bénácska, menj ide, hozd el azt, menj oda, tisztára mint egy RPG videójáték 20 évvel ezelőtt. Karakterek, színészek is elég haloványak, kissé szappanopera minőségű az egész. A látványt leszámítva, mert azon viszont nem spóroltak.
 • nlght #1
  "Manapság a legjobb Star Wars-rajongónak lenni, hiszen nem elég, hogy nemsokára majd féltucat SW-sorozat kerül képernyőre, még legalább öt filmes projekt is fejlesztés alatt van."

  Azért valljuk be még az istenített Mandalorian is gyenge minőségű. A fightok koreográfiája/minősége sokszor a 30 évvel ezelőtti Xena színvonalán mozog. Idegesítően átgondolatlan baromságokkal van tele, mintha valakinek az első rendezése lenne.