Szekeres Viktor

Tényleg a Műanyag Ember lehet lesz a következő DC-s szuperhős

Alakul a Plastic Man-mozifilm.

Két éve hallottunk utoljára a Warner Bros. Pictures által tervezett Plastic Man-filmről, és most a The Hollywood Reporter azt hozta le értesülésként, hogy a DC-s képregény-projekt még mindig életben van, hiszen Cat Vaskót szerződtették hozzá új forgatókönyvírónak. Az eredetileg könnyed hangulatú, bohókás, hülyülős stílusú címszereplővel tervezett alkotás kapcsán a stúdió új kreatív irányt jelölt ki, ami többek között abban is ki fog merülni, hogy női karaktert tesznek meg főhősnek. A korábbi szkriptet Amanda Idoko írta.

Plastic Man karakterét Jack Cole találta ki 1941-ben a Quality Comics számára, hogy aztán a DC 1956-ban megvásárolja a jogait. Patrick “Angolna” O’Brian egy banda tagja volt, és egy félresikerült rablási kísérlet közben egy vegyi anyag érte a testét. A társai magára hagyták meghalni, ő pedig magához térve felfedezte, hogy testét képes extrém hosszúságúra megnyújtani, valamint alakot is tud váltani. Idővel az egykori bűnözővel rendőr lett, és később az Igazság Ligájához is csatlakozott. A tévénézők Plastic Manre egy animációs sorozat főszereplőjeként is emlékezhetnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #5
  "A tévénézők Plastic Manre egy animációs sorozat főszereplőjeként is emlékezhetnek. "
  Bezony. Még a Super channel-en 80-as évek közepe felé néztem, és már akkor sem értettem, hogy ha műanyag, akkor mi a fenéért nyúlik?

  https://www.youtube.com/watch?v=rTEXc8IppAk
 • Tntmaxy #4
  Mert ez műanyag...
 • GSAgent89 #3
  akkor ő egy guminő lesz :D
 • raveride #1
  műanyag ember pff, de gagyi :D és csórón is hangzik