Szekeres Viktor

Végre valami a Fekete Párduc 2-ről

Jövőre foroghat az új Black Panther-film.

Már jó ideje nem hallhattunk semmit minden idők egyik legsikeresebb Marvel-filmjének, a Fekete Párducnak a folytatásáról. Most azonban a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy júliusban elkezdődhet a film forgatása Atlanta városában. További infó, hogy Tenoch Huerta csatlakozhat a film szereplőgárdájához (Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Winston Duke, Angela Bassett), mint rosszfiú, valamint az is, hogy egyes források szerint Shuri karaktere kerülhet jobban kiemelésre az új epizódban,

Arról egyelőre még nincs infó, hogy Ryan Coogler, író és rendező miképp fogja a nemrég elhunyt Chadwick Bosemant "helyettesíteni", azonban azt korábban a Marvel Studios egyik vezetője, Victoria Alonso kizárta, hogy a digitális mását használják fel a filmben.

Mint ismert, Amerikában bemutatása idején Black Panther minden idők harmadik legmagasabb bevételét elérő filmje lett premierje Az ébredő Erő és az Avatar mögött, vagyis nem csak a legnépszerűbb egyéni Marvel-hősös filmmé vált ott, hanem konkrétan legsikeresebb Marvel-darabbá. És az is maradt, míg meg nem érkezett az Avengers negyedik része. Az FP hazájában megszerzett 700 milliós dollár mellett még Amerikán kívül is elég nagy sikernek bizonyult 647 millió dollárral.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!