Szekeres Viktor

A Szörnyella DeFrász film is Disney+-os lehet

Lehet, hogy újabb mozis premierre tervezett Disney-filmek kerülnek rögtön az otthonokba.

A napokban derült ki, hogy a Wonder Woman 1984 a mozis premierrel párhuzamosan az HBO Maxon is bemutatkozik Észak-Amerikában, és természetesen rögtön megindult a szóbeszéd, hogy vajon a Disney+ is meghúz-e hasonló lépéseket tervezett mozis bemutatói kapcsán, főleg azok után, hogy a Mulan és a Lelki ismeretek (Soul) is elkerüli odaát a multiplexeket. Nos, a Deadline értesülései szerint bár a Fekete Özvegy marad mozis, de a Disney valóban filózik azok, hogy élőszereplős családi filmjei, mint az Emma Stone-féle Cruella, a Robert Zemeckis által rendezett Pinocchio, valamint a Peter Pan and Wendy lakossági premiert kapjon rögtön.

Elsőként ezek közül a 101 kiskutya gonoszáról, Szörnyella DeFrászról szóló film kerülhet bemutatásra, ugyanis az már tavaly ősszel le lett forgatva. A filmben Emma Stone lesz látható a 70-es évekbeli punk-rock Szörnyellaként. A tervezett bemutató Amerikában jelenleg 2021. május 28-a.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #3
  "Teljesen igaz, de miért akarna valaki mindenre előfizetni?"
  a kérdés jogos. Miért is akarna? Mert ezek a nyomi stream szolgáltatók felosztották a piacot egymás közt, hogy így mondjam. Pl. én szeretem a StarWars részeket meg a StrangerThings-et is. Na ez már két előfizetés, mert ami megy az egyiken az nem megy a másikon. Ha még GoT rajongó is valaki akkor már is három előfizetés kellene neki.
  Ez az ide-oda fizetek nem tudom, hogy működik oda át. Ott nincs olyan, hogy 2 évre lekötnek téged a hülye szerződésükkel?
 • zetortraktor #2
  Teljesen igaz, de miért akarna valaki mindenre előfizetni? Eggyel is el lehet lenni, kettővel meg pláne. Nem kötelező mindent látni. Mindenki tudja, hogy mi érdekli, sport, film, sorozat, pankráció, ázsia, b horror - mindhez van. Ameirkában jelenleg van vagy 300, ami megél. Ha meg valakit minden érdekel, akkor sem fizet elő mindre, hanem egy ideig erre, aztán arra.
 • Macropus Rufus #1
  tegye oda. Legfeljebb még kevesebb látják mint moziba.
  Nem értem ezeket a marketingeseket. Előbb v. utóbb de kontraproduktív lesz ez sok mozicsatorna, mert nem sok fanatista van aki mindegyikre elő akar fizetni.
  (meg eléggé siralmasan néz ki a látvány is, ez alatt értem a fhd /4k-nak hirdetett tartalmakat, amik ugyan képpontra meg vannak, de fossá vannak tömörítve, amik lehet 80"-on szépen néznek ki, de 200 felett már nagyon gázosan. És ezért kérnek pár ezret havonta. Ezt a minőséget ingyé' kellene adniuk.)