Szekeres Viktor

Jó hír a Hellraiser sorozatot váróknak

Clive Barker is benne lesz az új Hellraiser adaptációban.

A Deadline adott nemrég hírt arról, hogy az eredeti regényt író Clive Barker is részt fog venni az HBO Hellraiser-rebootjában, mint executive producer, ezzel a rajongók is megnyugodhatnak, hiszen így jó eséllyel nem valami karakteridegen változatot fognak kapni, hanem valamilyen szinten autentikusat.

Még tavasszal írtuk meg, hogy David Bruckner filmet kezdett fejleszteni a Hellraiser alapján, majd azt is, hogy az HBO csapott le a projektre, amit az IT producere, Roy Lee és a Ready Player One producere, Dan Farah hozott össze a Barker-regény adaptációs jogainak megvásárlását követően. A tervek szerint a pilotot David Gordon Green rendezné, a készítő pedig Mark Verheiden és Michael Dougherty lenne.

Láttunk már korábban sorozatféleséget a Rémálom az Elm utcában, illetve a Péntek 13 című alaphorrorokból, a jelek szerint nemsokára tehát a Pokolkeltő magyar címen is ismert horrort is viszontláthatjuk Ez egyébként már nem az első próbálkozás lenne a filmes széria kisképernyőre való transzportálására, hiszen 2012-ben mi is beszámoltunk arról, hogy Hellraiser: The Series címmel tervez az eredeti Hellraiser filmet gyártó Larry Kupin executive producer sorozatot készíteni. Kupin annak a New World stúdiónak volt az egyik vezetője, mely az első Hellraiser mozifilmet, valamint annak folytatását, a Hellraiser 2. - Hellboundot (Hellbound: Hellraiser II) csinálta. Ezek a tervek értelemszerűen bedőltek, de Kupin ebben a projektben is executive producer lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!