Szekeres Viktor

Készül a Tudom, mit tettél tavaly nyáron-tévésorozat

Berendelték az I Know What You Did Last Summer-sorozatot.

Tavaly nyáron az Amazon Prime elkezdte fejleszteni a Tudom, mit tettél tavaly nyáront (I Know What You Did Last Summer) tévésorozatként Neil H. Moritz produkciós cége részvételével. A héten pedig a pilot forgatókönyve alapján a digitális platform berendelte a teljes első évadot 10 epizódra, így elkészülhet a széria.

Még 2014-ben volt szó egyébként arról, hogy rebootot kap a TMTTNy. Akkor a Sony Pictures tervezte, hogy újraindítja moziban népszerű tinihorror-sorozatát. Más kérdés, hogy a filmre jobban illett az adaptáció megjelölés, hiszen a készítők szándéka az volt, hogy visszanyúljanak az 1997-es film alapanyagáig, Lois Duncan 1973-as regényéig. A filmterv forgatókönyvét az a Mike Flanagan írta, aki az Oculust írta és rendezte. Ebből a projektből azonban végül nem lett semmi, a szkript a fejlesztési pokolban hamvadhatott el.

Mint ismeretes az eredeti Tudom, mit tettél tavaly nyáron 1997-ben Sarah Michelle Gellar, Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe és Freddie Prinze, Jr. főszereplésével aratott nagy sikert (125 millió dollár bevétel világszerte), hogy 1998-ban a túlélők visszatérjenek egy folytatásra, a Még mindig tudom, hogy mit tettél tavaly nyáronra (I Still Know What You Did Last Summer). Ezt követően 2006-ban még készült egy szigorúan csak videós megjelenésre szánt harmadik rész is, az Örökké tudom, mit tettél tavaly nyáron (I'll Always Know What You Did Last Summer), de abban már új színészek szerepeltek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!