Szekeres Viktor

Egyelőre szereti a közönség az új Walking Dead-sorozatot

Bejött a nézőknek az új Walking Dead.

A jelenleg az amerikai kábelcsatornákon futó sorozatok közül az egyik legnézettebb a The Walking Dead új spinoffja, a The Walking Dead: World Beyond, jóformán csak a másik spinoff, a Fear The Walking Dead a nézettebb. Azonban a széria legnagyobb elismerése nem ez, hanem az, hogy mennyire stabil a nézettsége, ami azt jelzi, hogy a nézőknek bejött az új irány, nincsen lemorzsolódás.

A sorozat második, harmadik és negyedik részének lineáris, élő nézettsége a Nielsen mérései szerint 1,04, 1,04 és 1,02 millió néző volt a teljes lakosság körében, míg a 18-49 éves korosztály soraiban a ratingek sorra: 0,29, 0,3 és 0,28, azaz bőven hibahatáron mozognak az adatok. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a premier 1,59 milliót nézőt és 0,49-es ratinget produkált, azonban ezt a többi számmal nehéz összevetni, hogy azt a The Walking Dead 10. évados fináléja vezette fel, míg a többi részt a feleakkora nézettséggel rendelkező Fear The Walking Dead, melynek legutóbbi epizódja 1,5 millió nézőt érdekelt az adás idején, a kereskedelmi korcsoportos ratingje pedig 0,39 volt. Akárhogy is, az biztos, hogy akinek tetszett az első rész, az a negyedikre is ott maradt a sorozat előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Pont annyi kell, hogy valaki pár évre kiessen. Ma már nem hiszem, hogy sok sorozat lenne, aminek van egymilliós nézettsége kábelen, de ennyivel a csatornaátlag fölött nagy siker. Meg egyébként sem a teljes lakosságra vetített számokkal törődnek.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2020.11.02. 11:57:38
  • Blage7 #2
    Elvileg összesen 2 évadja lesz az egésznek, szóval lehet úgy vannak vele, hogy arra a 2 évadra elég ennyi néző is nekik.
  • Gabbbbbbbbbbbb #1
    Mostanában nem nagyon néztem amerikai sorozatokat, de mintha úgy rémlene, hogy 1 milla nézővel még kábelen is kaszaközeli a helyzet..