Szekeres Viktor

Megszüntetik a The Walking Deadet

2022 után nem lesz több The Walking Dead.

Miután nemrég megszűnt a The Walking Dead-képregénysorozat, a tévésorozat sem fogja sokkal tovább húzni, ugyanis az amerikai AMC csatorna bejelentette, hogy a 11. évad lesz az utolsó a zombis drámából. Öröm lehet az ürömben, hogy ez a szezon extra hosszú, 24 részes lesz, tehát még 2022-ben is képernyőn marad a széria.

Arról nem is beszélve, hogy a sorozat megszűnése nem jelenti azt, hogy Walking Dead-sorozat nélkül maradnánk, sőt, ideális esetben 2023-ban minden eddiginél több darabja lenne a franchise-nak, hiszen a Fear The Walking Dead mellett akkor lehet, hogy látható lesz már a frissen berendelt spinoff Carol és Daryl karakterének főszereplésével, valamint a Tale of The Walking Dead, ami egy epizodikus antológia lenne, ami rövidebb történeteket mesélne el változó szereplőkkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Flamer #7
    :DDDDDDDDD
  • sárkánylovag #5
    Amikor kibuggyant a szem Lüszi miatt onan kezdve az önkényes erőszak ábrázolás miatt érthetetlen, ja és a sokszínűséggel ezt a sorozatot is sikerült szétverni. KB a 3-4 évadig volt jó vagyis amíg a képregény volt az alap, Trónok harcánál már ismerjük mikor az eredetitől eltérnek és más írja... az már olyan is. Öntelt rendezők hülyeségei meg gyáva hunyászkodó főszereplők.
  • wraithLord #4
    Igen, a 7. évad óta nem nézem (azt már nem).

    A válasz pedig benne van a kérdésedben. Valószínűleg azért néztem egy ideig, mert tetszett, szerettem, etc., tehát nem vagyok vele kapcsolatban semleges. Kíváncsi vagyok rá, hova jut a franchise, esélyes-e, hogy lesz belőle olyan sorozat, amit érdemes néznem.
    Sőt, nem csak a TWD első felét szeretem, hanem még a Telltale-féle Walking Dead játékokat is, szóval még kevésbé lehet azt mondani, hogy nem érdekel az egész Walking Dead dolog. A hír címében pedig benne van, hogy The Walking Dead.
  • zetortraktor #3
    Te gondolom befejezted a 4. maximum a 6. évad után, innentől kezdve miért érdekel?
  • wraithLord #2
    Már a 4., vagy maximum a 6. évad után be kellett volna fejezni.

    A Fear the Walking Dead pedig már akkor rosszabb volt, mint a TWD későbbi szezonjai, amikor elkezdődött. Legalábbis nekem nagyon úgy tűnt, hogy a TWD későbbi szezonjainál azzal kísérleteztek, hogy meddig lehet lemenni színvonalban, hogy még elegen nézzék, és a Feart eleve oda lőtték be. Szerintem méltatlanul lehúzták a TWD-t, nagyon jó volt az, főleg az első 2-3 szezon.