Újabb Han Solo-film készülhet?

Lehet, hogy a láthatáron van egy új Han Solo-film?

A Solo: A Star Wars Story hatalmas bukás volt a mozikban. Ez persze nem jelenti azt, hogy rossz lett volna a film (sőt, általában az ellenkezőjére utal rossz nyelvek szerint, elnézve a sikeres SW-filmeket), egyszerűen csak a nézőket nem érdekelte - vagy azért, mert a reklámok nem voltak meggyőzőek (és tudjuk, hogy a marketing még a Csillagok háborúja-nézőknél is kiemelt jelentőséggel bír, ha az nem erős, akkor csak cím alapján nem fognak bármit megnézni SW-plecsnivel), vagy pedig nem bírták a tempót, hiszen nem voltak hozzászokva ahhoz, hogy évi egy CsH-filmnél többet is megnézzenek.

Akárhogy is, nagyon úgy tűnt, hogy nem lesz franchise a Han Solóból, azonban az új Han Solo, Alden Ehrenreich egy interjújában arra célzott, hogy talán még láthatjuk a csempészt. A színész elmondta, hogy suttognak erről-arról, azonban nincs még semmi konkrétum. Az mindenesetre biztos, hogy a Disney-nek kéznél van a Disney+ platformja, ahova akár egy Han Solo-tévéfilmet is tudnak készíteni, hogy feloldják némelyik mozis cliffhangert, de akár egy olyan minisorozatot is, mint Obi-Wan Kenobi esetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Inkább az a valószínű, hogy mindkettő. :)
  • Prof William #2
    Nekem tetszett anno. Teljesen jó és nézhető film volt. A mocsokszar Last Jedi + Rise után meg még külön felértékelődött.

    Inkább ez folytassák, mint hogy az ÚJ trilógia világából forgassanak akár csak egy percet is.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.07.19. 23:09:34