Szekeres Viktor

Szerdán megnyit Budapest legnagyobb autós mozija

Westend Drive-In Cinema lesz a neve Budapest legnagyobb autós mozijának.

A Budapest Rooftop Cinema, a MOL Limo és a Westend bevásárlóközpont közös projektje, a Westend Drive-In Cinema június 3-án, szerdán 21 órakor nyitja meg kapuit. A város legnagyobb autósmozijának nevezett létesítmény A nagy Lebowski című filmmel fogja indítani működését.

A nyári mozis szezon itthon még mindig felfüggesztés alatt van a járványveszély miatt, így a Westend Drive-In Cinemában mindenki egy autó biztonságából nézheti a filmeket, melyeket között kultfilmek fognak a kínálatra felkerülni, például az Amerikai szépség, a Joker, a Grease és a Vissza a jövőbe. Az éppen aktuális műsort az érdeklődők mindig megtalálják a Budapest Rooftop Cinema honlapján és Facebook-oldalán.

A 19:30-as kapunyitást követően minden este 21 órakor indul a vetítés, jegyeket autónként egységesen 3887 forintos áron lehet vásárolni – függetlenül attól, hányan ülnek a kocsiban. (Az ajánlott létszám az optimális kilátás végett 2 fő az első üléseken.) Akik nem vezetnek, azok a helyszínen parkoló MOL Limókba válthatnak helyet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!