Szekeres Viktor

Cate Blanchett lesz a Borderlands-mozifilm főszereplője

Nagy nevet szerződtetett a legújabb játékadaptáció.

Pár hete számolhattunk be arról egy sajtóértesülés révén, hogy Cate Blanchett benne lehet a Borderlands-filmben, most pedig hivatalossá vált a hír, hiszen maga Eli Roth, a film rendezője beszélt arról, hogy a színésznő aláírta szerződését, így a The House with a Clock in Its Walls után ismét együtt dolgozhat vele.

A Borderlands-film egyébként már régóta tervbe van véve, hiszen még 2016-ban kaptuk meg az első biztató híreket a tervezett adaptációról, akkor Aaron Berg után Craig Mazint szerződtették, hogy írja meg a forgatókönyvet, amit Avi Arad és Ari Arad producerek közreműködésével fejleszthetett, és már akkor is Eli Rothot hozták összefüggésbe a projekttel rendezőként.

A Lionsgate stúdió főnökei egyébként korábban azzal terveztek, hogy a Borderlandsből a mozis (illetve tévés) világban is ugyanolyan sikeres franchise lehet, mint a játékok között, tehát nem csak egy film jött szóba. A stúdió természetesen egy merész, provokatív alkotást képzel el, mely nemcsak a videójáték rajongóinak készülne, hanem új nézőkkel is megismertetné a Borderlands brandet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Vagy eggyel több játék, amiből király film lesz. Vagy eggyel több játék, amiből közepes film lesz.
  • Ender Wiggin #2
    Csak eggyel több játék, amiből ultrafos film lesz...
  • enproba1 #1
    jaj ne