Szekeres Viktor

Élőszereplős Sims és Sim City-film készül?

A Legendary Pictures menő játékadaptációkon dolgozik.

A GWW értesülései szerint a Legendary Pictures-nél aktív fejlesztés alatt van egy Sm City-mozifilm, aminek az alapja természetesen az ismert számítógépes játék lenne. Az oldal még afféle leírással is szolgált a projektről, mely egy Roland Emmerich-féle katasztrófafilm komikus változata lenne a Sim City világán belül. A forgatókönyvet Mike Rosillio írja. Rendezője még nincs a projektnek.

A lap ráadásul azt is megneszelte előzetes szereposztási infók, illetve leírások alapján, hogy egy The Sims-adaptáción is folyik a munka, bár ez a projekt még jóval korábbi szakaszában jár a fejlesztésnek, így végképp nem lehet szinte semmit sem tudni róla, mindössze a karakterleírásokra lehet támaszkodni, amik alapján a meghallgatásokra küldhetnek színészeket az ügynökségek. (Ezekből kiderül, hogy kettős szerepeket fognak alakítani majd.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #5
  Igen, a Torpedóból is csináltak egy filmet, ritka nagy hülyeség lett belőle. Látványos, de baromság az egész. És ahogy írtad: egy közönséges hivatalban játszódó filmre is rá lehet fogni, hogy SimCity, de ez nem lesz attól még az. Mert ha így nézem akkor a pl. Függetlenség napja 1 részének az a jelenet sora amikor az idegenek lerombolják a fél világot az a SimCity UFO támadás katasztrófája. Tehát akkor Emerich 20 éve már berakott egy SimCity részt a filmbe :)
 • Macropus Rufus #4
  már annyira hiányoztál. De tényleg :) a LEGO más téma, mert azok eleve egy sztori köré épűlnek: pl. StarWars. De egy város működést szimuláló játék... már ne is haragudj, ebből csak marhaság lehet.
 • Dynamic #3
  Szerintem meg ezekhez az alapötletekhez nem nagy kunszt történetet írni, főleg, hogy sokszor amúgy is laza a kapcsolódás. (Pl. ott a Torpedó - harcoljunk ufók ellen rombolókkal. Ennyi.) Itt is lehet annyi, hogy van egy befolyásos városvezető pozícióban lévő ember, és ebben a minőségben ügyködik, aztán közben ufók is jöhetnek, meg mit tudom én. Rá lehet fogni, hogy Sim City...
 • zetortraktor #2
  Ööö, ez most komoly kérdés? Egy társasjátékból vagy a Legóból hogy lehet mozifilmet csinálni? Lelőjem a poént vagy kivárod a filmet és leesik?

  Millióféleképpen, mert nincs történet, ezért bármit ki lehet találni. Bármit. És rátesznek egy logót. Ne legyünk már ovisak, hogy azt higgyük, hogy a brand alapján adaptálás történet átvételét jelenti...
 • Macropus Rufus #1
  Sims-et még megértem,abból egy család regény is lehet. De egy város szimulációban mi a fenét lehet élőszereplőssé tenni? Agybaj a köbön. De én nem állnék itt meg: 7up Spot, esetleg egy Supaplex, vagy az elődje a Boulder dash élőszereplővel.. :|