Szekeres Viktor

Nyitni fognak az első közép-európai mozik

Nemsokára kinyithatnak az első cseh mozik.

Itthon még nincs hír arról, hogy mikor nyithatnak ki az első mozik, azonban Csehországban sajtóértesülések szerint az első multiplex-nyitásokra már május 25-én sor kerülhet, kérdés, hogy akkor milyen filmeket fognak játszani, és mekkora lesz az érdeklődés a nézők részéről a moziba járásra.

A csehek többlépcsős korlátozás-enyhítési tervben gondolkodnak, melynek nem csak a mozik, hanem a színházak, éttermek és a szállodák is részei lennének - a fitnesz- és wellnessközpontok pedig a héten nyitottak ki. Mondanunk sem kell, hogy mindez csak terv, és ha a fertőzöttek száma növekedni fog, akkor ezt a lépést is el fogják napolni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Nagyon édes, hogy ezt írod, mert azt sugallja, hogy azt hiszed, hogy az illetékesek azt hitték, hogy nem fog nőni. A kérdés, hogy azt gondolod, hogy azt hitték, hogy csökkenni fog? Nyilván nőni fog a fertőzések száma, amint több lesz a kontakt.
  • Ender Wiggin #1
    A németek lazítottak, egyből megnőtt a fertőzések száma... Ha idő előtt nyit minden, akkor az egész eddigi megszorítás a nagy semmiért volt.