Szekeres Viktor

Egy titkos Star Wars-filmről hullott le a lepel

Még egy CSH-film készül.

Nemrég azt írtuk, hogy miközben azt tapasztalhattuk, hogy a Disney engedett a legnagyobb rajongók kérésének, és visszavett a Star Wars-filmek gyakoriságából (a hardcore rétegnek, érthető módon, sok volt az évi egy film), egyre másra jönnek arról a hírek, hogy kik fognak újabb epizódokat rendezni. Először Dan Benioff és D.B. Weiss kapott egy trilógiára lehetőséget (ők azóta kiszálltak), majd Rian Johnson kezdett el dolgozni egy új, 3 részes sagán, ezt követően Kevin Feige is fejleszteni kezdett egyet, és végül arról értesült a sajtó, hogy Taika Waititi is lehetőséget kapott egy SW megrendezésére.

Nos, megint bővül eggyel a sor, hiszen a The Hollywood Reporter arról értesült, hogy a Lucasfilm szerződtette a Sleight rendezőjét, J.D. Dillardot, hogy fejlesszen egy Star Wars-filmet, bár azt nem tudni, hogy a cél mozis premier vagy Disney+-os. A Deadline ezzel párhuzamosan arról pletykáról számolt be, hogy a film az Exegol bolygón játszódna, amit a legutóbbi filmben mutattak be, azonban utólag ezt kétségbe vonó jelentések is érkeztek. Dillard Matt Owens közreműködésével dolgozik jelenleg a szkripten.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #5
  Jar-Jar egyedül nagyobb király, mint a dizni összes karaktere együtt.
 • gafzhu #4
  Nem a gyakorisággal volt baj, hanem a történettel...
 • tomboy013 #3
  Köszönjük, hogy az x+1. hírnél is leírod ezt. xD
 • subotal #2
  Szánalmas a rövidítés! CSH pff...
 • NEXUS6 #1
  Gyanús, hogy lassan berendelhető az AliExpresszen egy olyan plakett, amire az van rávésve, hogy "Én is SW trligiát készítek a Dűzninek". XD