Szekeres Viktor

Újabb szinkronizált előzetest kapott a következő mozis Jane Austen-adaptáció

Még egy Emma-előzetest kaptunk, ami magyarul beszél.

Itthon március 12-én kerül mozikba a Jane Austen műve alapján készített Emma című film, ami meglepetésre már a második szinkronizált előzetesét kapja meg, ami egy nem blockbuster film esetében elég meglepő, hiszen bőven akadnak olyan kisebb és közepes méretű alkotások, melyeket tavaszi premierjük ellenére még el sem kezdtek reklámozni.


Az egyik hazai Emma-kiadás fülszövege a következő: "Emma Woodhouse szellemes és gyönyörű hajadon, aki előszeretettel játsza a kerítő szerepét, ő maga azonban elszántan szembeszegül a házassággal. S bár apjának megfogadja, hogy felhagy a házasságszerzéssel, szeleburdi természete nem engedi, hogy lemondjon erről a kitűnő társasági szórakozásról. Ám ahogy egyre újabb délceg ifjak legyeskednek körülötte, mintha a minden lében kanál lányban is felcsapna a vágy – de vajon kihez vonzódik leginkább: a romantikus Mr. Eltonhoz? Netán a kalandor Mr. Churchillhez? És vajon a környékbeli lányokon kívül Emma számára is tartogat a sors szerelmet?
A Büszkeség és balítélet és megannyi világraszóló sikerkönyv írónője ebben a máig friss és humoros regényben ismét bebizonyítja, hogy a női lélek rejtelmeinek, és a társasági élet praktikáinak legjobb ismerője.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!