Szekeres Viktor

Új címet kapott Robert Downey Jr. következő sikergyanús filmje

Doctor Dolittle következő kalandjai új címet kaptak.

Amerikában január 17-én kerül bemutatásra a mozikban egy Robert Downey Jr. főszereplésével készített film, mely eredetileg a The Voyage of Doctor Dolittle címre hallgatott, azonban a Universal Pictures a reklámkampány megkezdése előtt Dolittle-re változtatta a címét. (A hazai bemutató dátuma egyelőre még nem ismert.)

Mondanunk sem kell, hogy a stúdió természetesen sorozatot, vagyis franchise-t szeretne készíteni Dolittle-ből, mely film alapját az 1920-as években megjelent regények adják, amiket Hugh Lofting írt, s melyeknek főhőse egy orvos, aki képes beszélni az állatokkal. A Universal egyébként hatalmas licitálást követően szerezte meg az adaptációs jogokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Lehet, de nem úgy néz ki a korábbiak alapján, hogy egy hype-os színész elég lenne bárminek az eladására. Mármint neki is ott volt a Séf vagy a Bíró az elmúlt évekből, amik nem szerepeltek rosszul, de semmi extrát nem hoztak - ld. Vin Diesel is próbálkozhat nóném filmmel, a rajongói simán lehet, hogy hűtlenek lesznek hozzá. Szóval szerintem kelleni fog a Dolittle brand is mellé.
  • Yagami #1
    Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a Downey-hype miatt sikeresebb lesz, mint a régi Eddie Murphy-féle verzió