Szekeres Viktor

Miután - előzetest kapott egy tömegek által várt könyvadaptáció

A Wattpad egyik legnépszerűbb történetéből lett film.

Anna Todd ifjúsági regénye, a Miután a népszerű Wattpad közösségi oldalon indult hódító útjára, és aratott hatalmas sikert, talán a legnagyobbat a platform történetén, és már nem kell sokat várni a mozis premierre sem, amire itthon április 11-én kerül sor. Itt van hozzá a szinkronos előzetes, mi pedig találgathatjuk, hogy vajon az a fanatikus rétegközönség, akikhez eljutott a könyv, amiről nagyon, nagyon sokan nem is hallottak, vajon képes-e hatalmas sikerré tenni az ismeretlen szereplő- és készítőgárdával létrehozott művet, vagy az csak korrekt szereplést fog produkálni a mozikban.


Az itthon is megjelent kiadás fülszövege a következő: "Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.
Tessa igazi jó kislány. Egy rendes fiúval jár már évek óta, vannak tervei, ambíciói, és az anyja ügyel rá, hogy az élete a megfelelő irányban haladjon tovább.
Aztán elsőévesként beköltözik az egyetem kollégiumába, és találkozik Hardinnal. Azonnal feltűnik neki a tetovált, piercinges fiú, aki angol akcentussal beszél, és mindenben különbözik attól, amit Tessa az addigi életében megszokott.
Hardin rendkívül mogorva, sőt kifejezetten ellenséges vele, és a viselkedése miatt Tessának gyűlölnie kéne őt. Gyűlöli is, amíg egy este egyedül nem maradnak a fiú szobájában. Tessát megragadja a fiú sötét személyisége, és amikor megcsókolják egymást, olyan szenvedély támad fel benne, amilyet még sohasem tapasztalt.
Hardin hol gyönyörűnek nevezi, hol egy szó nélkül eltűnik, mintha egyáltalán nem érdekelné. A nemtörődöm viselkedése és a gorombasága ellenére Tessa úgy érzi, ha sikerül mélyre ásnia, megtalálja az igazi Hardint a hazugságok felszíne alatt. Hardin újra és újra eltaszítja, de csak azért, hogy aztán még közelebb vonja magához.
Tessának megvan a tökéletes barátja. Miért igyekszik ennyire legyőzni a saját sértett büszkeségét, és Hardin előítéletét a rendes lányok iránt?
Talán azért, mert ez szerelem?"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!