Szekeres Viktor

Rövidebb lesz a Star Wars 9, mint azt várták

Kiderült a Star Wars következő epizódjának játékideje.

J.J. Abrams, a The Rise of Skywalker rendezője megosztotta a rajongókkal, hogy az új Csillagok háborúja-trilógia záró fejezetének hivatalos játékideje 141 perc lesz, ami azt jelenti, hogy a végeredmény 11 perccel rövidebb, mint a The Last Jedi esetében. Mindez persze nem tiszta játékidőt jelent, hiszen ebben a hosszban benne van a filmvégi stáblista is.

Az, hogy Colin Trevorrow kiebrudalása után Kathleen Kennedyék ismét Abrams mellett tették le a voksot, mint rendező, nem akkora meglepetés, hiszen Az ébredő Erő meglehetősen jól fogadott film volt, és minden idők legsikeresebb amerikai mozis premierjévé vált, hiszen 936 millió dolláros bevételt produkált, mellyel a második helyre tolta le a 760 millió dollárjával addig a világ uraként trónoló James Cameront és az Avatart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #6
  A Jedi visszatér tökéletes lezárás volt.
 • Szefmester #5
  Szerintem is jó volt a Rogue One, és a vak fazon pont jó volt. Hozott egy megfelelő poénfaktort miközben nem volt túltápolva mint erőhasználó (ahogy a többi filmekben volt)
 • dyra #4
  Sokáig adtam esélyt ennek a sz*rnak. De egy blődség az egész. Kiherélték a régi karaktereket olyan marvelszintű losz*rokká téve. Mi az az első rend? A hatodik rész végén buli volt pusztult a birodalom. Erre a semmiből mindenféle magyarázat nélkűl kapunk egy méghatalmasabb erőt. Még nagyobb halálcsillaggal. Kapunk egy új főmajmot amit aztán gyorsan le is rendeztek nehogy valamit infót kapjunk róla, a kiscsaj is csak úgy van oszt csá. Meg amúgy a Kylo Ren is.

  Szóval mit is várhatok ettől a filmtől? Semmit. Majd ha le lehet tölteni megnézem ha lesz kedvem. Amúgy rohadtul nem érdekel.

  Luke meg kb mint egy kiégett alkoholista. Az a rohadt pénz tesz tönkre minden jót. Érthetetlen miért nem vállaltak be egy új történet felépítését akár 1000 évvel később. Az emberek beültek volna. Így pár részen kaszáltak de hosszabb távon bukták az egészet.
  Utoljára szerkesztette: dyra, 2019.12.02. 08:18:58
 • Zombee #3
  A Rogue One egész jó film lett, egyedül a vak fazont kellett volna kihagyni belőle. Épp tegnap néztem újra a TLJ-it, mert a mozi óta képtelen voltam rá, de a közelgő új rész miatt kicsit fel akartam venni a fonalat. Még rosszabb is, mint anno moziban, pedig már ott is lestem, hogy ezt mégis miért kellett.
 • terminatoR1991 #2
  igy igaz,egy rakás szar az egész.
 • CairoJack #1
  Igen, csakhogy az Ébredő erő egy hulladék film volt, ami miatt jól teljesített az a bizalmi tőke volt. Amit már azzal a filmmel elkezdtek égetni, és a TLJ-vel és a többi szutyok hulladékkal végleg el is égettek.
  Star Wars rajongóként mondom, szégyen, amit eddig a Disney csinált, és az is, hogy ezzel még pénzt is tudtak csinálni.