Szekeres Viktor

Januárban jelentik be az új Star Wars-filmet

A rajongók már tűkön ülve várják, hogy mi lesz az új Csillagok háborúja-epizód.

A Lucasfilm nagyfőnöke, Kathleen Kennedy már tudja, hogy ki fogja rendezni a 2022-es Star Wars-filmet, és természetesen azt is, hogy az miről fog szólni, ezért januárban be is fogják mindezt jelenteni, értesült a The Hollywood Reporter. Mindez persze nem akkora csoda, hiszen az elmúlt pár évben párhuzamosan több Csillagok háborúja-projektet fejlesztettek, és mostanra már biztosan látják, hogy melyikben lehet a legtöbb potenciál.

A THR még azt is jelezte, hogy nem a Rian Johnson által tervezett trilógiával fognak indítani, és mint az korábban kiderült, nem is a Dan Benioff/DB Weiss-félével, ugyanis a Trónok harca készítői kiszálltak saját projektjükből. A nagy kérdés persze az, hogy a Skywalker-saga végeztével milyen irányba fog elindul a CsH-univerzum?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Cyberdog #7
  De volt szerencsém Mara Jade sztorihoz is. S megvalósításban alig volt gyengébb, mint a mozifilmek.
 • Kelta #6
  Olvastam, láttam, ismerem..kösz
 • Cyberdog #5
  Pár éve belefutottam egy olasz fanfilmesek által készített STAR WARS-ba. 3 részesre tervezték. Eddig elkészült 2 rész belőle, ígérték, hogy kickstart-n összeszedik a 3. részre is a pénzt. Az első rész ami Dark Resurrection Vol.0 címen fut 45 perces (2011) és magyar felirattal is elérhető a YT-n. Sajna a 2. rész ami Vol. 01 (2007) csak angol felirattal érhető el...
  A 3. rész, ami Vol.02 címen fut, évekig nem lehetett hallani, de úgy három hete egy Teaser került ki a YT-re... illetve tavaly néhány forgatási kép is.

  A lényeg, hogy a történet az Endor-i csata után néhány évszázaddal később játszódik.
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Az újjá alapított Jedi Rend hatalmas veszélybe kerül, amikor egy eltűntnek nyilvánított, nagyhatalmú mester, Sorran visszatér, és kiderül, hogy a Sötét Oldal legyőzte. A Tanács vezetői ugyan megölik, de később valahogy ismét visszatér – szemmel láthatóan legyőzte a halált, a mesterek pedig tudják: ez csak azt jelentheti, hogy Sorran megtalálta a legendás eroni civilizációt és megfejtette szörnyű titkaikat. Az újra visszatért Sorran célja most egy ősi eroni templom pecsétjének feltörése, amelynek mélyén a végtelen tudást és értelmet találhatja meg.

  És hogy egy önző, hatalmas sith lord a mindentudás birtokába jut, ez nyilván rendkívül előnyös lenne a galaxis számára, nem? Ezért egy ifjú jedi, Hope és mestere, Zui Mar a nyomába ered, és megpróbálja meggátolni, hogy az ősi eroniak tudásával felvértezve Sorran afféle istenséggé változzon. (galaktika.hu)


  A galaktika.hu külön cikket szentelt neki... érdemes elolvasni.
  STAR WARS: Dark Resurrection - GALAKTIKA:HU
  Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.12.02. 02:32:04
 • Kelta #4
  ez a baj..Disney idióta
 • Cyberdog #3
  Csak a független és fanfilmesekben bízhatsz, akik a Legends-ből dolgoznak.
 • Kelta #2
  Timothy Zahn könyveit csinálják meg végre :)
  vagy egy Old Republicosat...
 • Cyberdog #1
  C3PO és R2D2 pályafutásának eddig egy nem ismert szakaszát fogja bemutatni... vagy megtudjuk végre, hogy mi az a VT16, amire birodalmi rohamosztagosok úgy esküsznek.

  Csakhogy tényleg ne maradjon ki senki és semmi amiről még le lehet rágni némi mócsingot arról a bizonyos csontról.
  Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.12.01. 10:42:14