Szekeres Viktor

Plakátot kapott az új Halálos kitérő-film

Nemsokára érkezik a Wrong Turn-sorozat következő része.

Tavaly számolhattunk be arról először, hogy elkészül a Halálos kitérő (Wrong Turn) franchise újabb epizódja. A Constantin Film produkcióját az eredeti filmet is jegyző Alan B. McElroy írta, a rendezője pedig Mike P. Nelson volt. A mosta kiadott plakátról pedig nem csak az derül ki, hogy nemsokára láthatjuk a filmet, hanem az is, hogy a címe Wrong Turn: The Foundation lesz.

A korábbi hírek szerint a film teljes reboot lenne, szóval nem feldolgozás, nem fog hasonlítani az első részre, még a gonoszai is másfélék lesznek (ld. a plakát, illetve az IMDb-s, koponyás maszkokra utaló elnevezéseket), a cím tehát mindössze egy brandet jelent, illetve szellemiséget. A főszereplők Charlotte Vega, Matthew Modine és Emma Dumont, valamint Damian Maffei, Bill Sage és David Hutchison lesznek. A történet középpontjában természetesen pár, a sűrű erdőben bóklászó barát lesz, akik letérnek az ösvényükről és egy rejtett társaságra, hegyben élő emberek csoportjára lelnek.

A Halálos kitérő (Wrong Turn) annak idején kellemes meglepetés volt, felfrissítette a hegyiemberes, görcsmutánsos, kínzós-trancsírozós, emberevős horrorok műfaját, amit a Texasi láncfűrészes és a Sziklák szeme is képviselt. 2003-ban a Halálos kitérő Amerikában 15, Amerikán kívül pedig 13 millió dollár bevételre tett szert, így a folytatás teljes joggal csak videóra készült el. Azonban ez a második rész, a Wrong Turn 2: Dead End 2007-ben szokatlan módon annyira elfogadhatóra sikerült, hogy franchise-t teremtett, aminek további epizódjai 2009-ben, 2011-ben, 2012-ben és 2014-ben kerültek kiadásra.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!