Szekeres Viktor

Bruce Willis megint forgatott egy gagyit? Itt a Trauma Center előzetese

Bruce Willis ismét egy tőle megszokott bé-filmben szerepel.

Annak ellenére, hogy nemrég moziba került Bruce Willisszel a Bosszúvágy, idén pedig az Üveg, az egykori akciósztár valamiért még mindig inkább lakossági forgalmazásra szánt béfilmeken dolgozik, amik régen a videótékák alsó polcaira kerültek, manapság pedig video on demand formátumban kerülnek bemutatásra. A szeptember 27-én bemutatott 10 Minutes Gone után december 6-án a Truma Center kerül bemutatásra vele, természetesen On Demand terjesztés révén. Íme az előzetes.


Mindez persze nem jelenti azt, hogy a színész évi 1-3 "videófilmje" közül nem akad jobban sikerült, ebben a műfajban is mindig vannak meglepetés filmek. Hogy a Trauma Center az lesz-e, majd kiderül. A filmben az akciósztár mellett még Nicky Whelan, Tito Ortiz és Steven Guttenberg szerepel, a rendező Matt Eskandari (12 Feet Deep) volt, a szkriptet pedig Paul Da Silva (When the Raven Flies) írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • tomboy013 #9
  Láttunk már ilyet :D
 • zetortraktor #8
  A lakossági fogyasztás nem helyszínt jelöl, hanem minőséget. Ami jó a gyártó szerint, az moziba kerül. Ami nem alkalmas moziba, az megy máshova. Nyilván mindenki igényszintje más. Olykor egyébként bennem is megvan a késztetés, hogy lássak egy ilyen filmet. Eszembe nem jutna megnézni, max akkor, ha nagyon, nagyon jókat olvasok róla, de mivel nem láttam még ilyen Willis-filmet, ezért gőzöm sincs arról, hogy nekem bejönne-e, szóval lehet, hogy nekem sem lennének nagy igényeim.
 • Vata111 #6
  Moziba nem járok, mióta Willis fénykorának leáldozott. Jobb szeretem otthon megnézni bármelyik DVD szemetét. Szóval az én lakossági fogyasztásomat maradéktalanul kielégíti.
 • zetortraktor #5
  Fény korában mozifilmekben szerepelt. Manapság a legtöbb filmje ilyen "csak DVD"-vacak.
 • BrockSamson #4
  Willis regebben, meg fenykoraban is bevallalt egy csomo aprobb szerepet meg cameot (volt, hogy penzt sem kert ertuk). Vicc nelkul, szerintem csak szereti elfoglalni magat, ha D kategoriaval teszi, akkor azzal teszi.
  Utoljára szerkesztette: BrockSamson, 2019.11.28. 14:56:28
 • Vata111 #3
  Ez a legtöbb mai filmre igaz. Sőt a trailert megnézve olykor többet is látni, mint maga a film.
 • Vata111 #1
  Ha a B filmes Bruce Willis lakossági fogyasztásra szánja filmjeit, akkor vajon ki a fogyasztója a megannyi remake/sokadik rész A filmnek?