Nagy visszatérő a The Walking Dead 10. évadában

Maggie karaktere visszatérhet az új TWD-szezonban.

Tavaly februárban számoltunk be arról, hogy távozhat a The Walking Deadből a Maggie-t alakító Lauren Cohan, aki az akkor pilotszezonban fogadott szerepajánlatokat, és végül a Whiskey Cavalier című új széria főszereplője lett. Azonban számításai olyan szempontból nem váltak be, hogy a szórakoztató akciókomédia annyira nem érdekelte a közönséget, így egy évad után befejezettnek nyilvánították.

Ezt követően azonnal megindultak a pletykák, miszerint Maggie karaktere ismét szerepelhet a The Walking Deadban, és azt már biztosnak is lehetett venni, hogy a 11. évadban ismét állandó szereplő lesz Cohan. Azonban a napokban Angela Kang, a sorozat showrunnerje azt nyilatkozta az Entertainment Weeklynek, hogy lehet, hogy már a 10. évadban is fel fog tűnni Cohan, de érthető okokból konkrétabbat erről nem akart elárulni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #3
  Ja, de ez egyben azt is jelenti, hogy a történet nem halad semerre már évek óta. Mindig ugyanaz. Lehet, hogy emiatt haldoklik a nézettség is.
 • Sequoyah #2
  Vilagosan kijelentettek az irok, hogy egy dologrol biztosan nem fog szolni a TWD, az pedig az ellenszerert folyo hajsza...
  Ez a sorozat a tulelesrol szol, szoval vagy megtanulnak egyutt elni a zombikkal, vagy mindenki meghal a vegen.
 • Ender Wiggin #1
  Nem tök mindegy? Olyan alacsonyak a számok, hogy Kang lehet, hogy repül. De lehet, hogy nem is lesz több szezon... Még idén meg kéne találni a zombitisz ellenszerét.