Szekeres Viktor

Új szereplők kaptak állandó státuszt a The Walking Deadben

Egy színész (Alanna Masterson) gyereket vár, hármat pedig állandósítottak a The Walking Deadben.

A The Walking Dead 6. évadjára állandó szereplői státuszt kapott három színész, akik Alexandria lakóit alakítják: Tovah Feldshuh (Deanna), Alexandra Breckenridge (Jessie) és Austin Nichols (Spencer), így jelenleg 18 állandó van a sorozatban. Természetesen a korábbi állandó szereplők mindegyike vissza fog térni a folytatásra, miképp a Morgant alakító Lennie James is. A fentiekből feltételezhetjük, hogy a sorozat követni fogja valamennyire a képregény történetét, vagyis még jó pár évig a nemrég talált város falai között játszódhat a történet.

A hatodik évadra egyébként több új karakter is csatlakozik Rickékhez: Corey Hawkins a képregényből ismert Heath-et fogja alakítani, Merritt Wever egy orvosnőt, egy bizonyos Dr. Denise Cloydot, míg Ethan Embry karakteréről egyelőre nem tudni konkrétumokat, de őt elvileg több, a füzetekből már ismert figurából fogják összegyúrni. Nevezettek, mint a fenti három, olyan szereplők lesznek, akik visszatérő karakterekként fognak indítani, de az íróknak megvan arra az opciójuk, hogy a következő szezonra állandósítsák őket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Remélem a terhes csajszit nem írják ki a sorozatból, csak "pihentetik" a karaktert. Szemrevaló teremtés, meg kezd egyre kiforrottabb karakter is lenni.