Szekeres Viktor

Új képek a The Walking Dead 7. évados folytatásához

Már nincs messze a The Walking Dead folytatása.

Annak ellenére, hogy az eddig jobbára pozitív nézői vélemények a hetedik évadra végképp inkább negatívba hajlottak és rengetegen abbahagytak a The Walking Dead nézését, az AMC zombis szappanoperájának visszatérését még így is rengetegen várják, hiszen a sorozat Amerikában az NCIS és a The Big Bang Theory mellett még mindig a legnézettebbek között van. Nálunk is minden bizonnyal százezres tömeget mozgat meg a széria, mely ugyan messze van egy Dr. Csont vagy egy Castle nézőszámától, azonban egy rétegsorozat esetében még így is nagyon jónak mondható.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A 7. évad Amerikában és Magyarországon is február 12-én és 13-án fog folytatódni az AMC-n, illetve a FOX csatornán, tehát itthon megmarad a világpremier. És a mellékelt képek a hetedik évad soron következő részeiből kerültek nyilvánosságra. Ugyan nem árulnak el sokat, de talán azoknak, akik szeretnek kombinálni, ihletként szolgálhatnak.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #9
    Tapsoljuk meg. Ahelyett, hogy valami olyat néznél, ami nem unalmas, hat éve unalmasat nézel. Ez elég birka dolognak tűnik.
  • zetortraktor #8
    Igen. Aki lusta, az arra vár, hogy a csatorna fejezze be. Akinek van esze, az befejezi magától. Miért lenne vége, amikor még vagy 5 év anyag van a képregényben és még mindig a legnézettebb? Persze a röhej, hogy 5 év múlva még lesz 5 évad alapanyag a képregényben.
  • bmw #7
    mar vege lehetne.....
  • tomboy013 #6
    Az első évad jó volt, azóta szinte végig unalmas volt. Túl sok benne az ömlengés aminek értelme sem sok van, csak kitöltik a játékidőt. Tanulhatnának például egy SoA-tól ilyen téren, ott még a párbeszédeknek is volt súlya és még a töltelék beszélgetős részeken sem untam halálra magam. Ez meg már annyira szappanopera, hogy félelmetes. Imádom a zombis műfajt is, de hogy itt már a 3. évadtól nagyjából semmi kihívást nem nyújtanak a szereplőknek a zombik az is elég gáz. Legalább ne lassultak volna be és néha kicsit gyorsabban lépkednének mert ez így ebben a formában vicc és maximum a főgonoszok tudnak némi izgalmat csepegtetni a sorozatba. Most Negan miatt van némi pozitívum a 7. évadban de nagyjából ennyi.
  • Svlad Cjelli #5
    :DDDD
  • Ender Wiggin #4
    És kiderül, hogy már minmeghattak rég, az egészet csak képzelték egy szigeten...
  • wraithLord #3
    Jó lenne, ha nem jutna ez a sorozat is oda, hogy egyik részben sem történik semmi, észrevétlenül lemegy 200 rész, és egyszer csak arra "ébredsz", hogy vége van... De most nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz.
  • Prof William #2
    Remélem hamarosan majd találnak meleg vizet meg szappant. :) Hét év után már rájuk férne.
  • Ender Wiggin #1
    Akár a szezon első feléből is készülhettek volna, annyira semmitmondó mind...