Szekeres Viktor

A Star Wars 9 és a mindent vivő új trailer

Lehet, hogy megszületett az első nulla nézettséget elérő trailer a YouTube-on?

Megérkezett az utolsó mozis előzetes a Star Wars: Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker) című folytatásfilmhez, innentől kezdve a Disney stúdió már csak tévés reklámokra fog koncentrálni. Annak ellenére, hogy még majdnem két hónap van a mozis premierig.


A nagy kérdés az, hogy ki fogja megnézni a fenti reklámot? Ugyanis az ember azt gondolná, hogy amellett, hogy a jó bornak nem kell cégér, hogy mostanra már mindenki eldöntötte, hogy érdekli őt a film vagy sem. Sőt, a többség már a nyolcadik részt látva meghozta döntését, a többiek pedig azok után, hogy a Kilencedik Epizód első reklámjait látják. Így maradnak a bizonytalanok, hiszen aki biztos néző, az értelemszerűen nem fogja magának elspoilerezni filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #18
    Azért van, aki még szereti a Star Warsot!

    [URL=https://twitter.com/WesternWatchman/status/1186641313841778688][/URL]


    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2019.10.24. 16:20:21
  • wraithLord #17
    "Azzal nem nagyon foglalkoztam, hogy az előzménytrilógiát hogy fogadták."

    Eredeti trilógia, nem előzmény.
  • wraithLord #16
    Azzal nem nagyon foglalkoztam, hogy az előzménytrilógiát hogy fogadták. El tudom képzelni, hogy az idősebb generációk rosszul voltak tőle (maga Alec Guinness is csak nézett mint a moziban, hogy mit akar tőle Lucas, mi ez a komolytalan izé...)... :D De összességében úgy maradt meg a köztudatban, hogy baromi nagy siker, technikai, tartalmi innováció stb. volt. Az előzménytrilógia meg kb. úgy, hogy a Star Wars lehúzása, kvázi megalázása, ilyenek.

    Viszont az érdekes, hogy amikor az előzménytrilógiát adták a moziban, akkor én tizenéves voltam, és kis túlzással mondhatom, hogy annyira sok fingom nem volt a Star Wars jelenségről, gyakorlatilag csak tetszett a fénykard, az űrhajók meg a csihipuhi, epikus jelenetek stb... De mégis teljesen magamtól felfogtam, hogy az Ep.1. valahogy félrement a jar-jarozással, meg azzal, hogy a kisgyerek viccesen legyakja a droid irányító állomást (gyak. halálcsillagozás gyerekeknek). Az Ep1 rossz volt, az Ep2 egynek elment, az Ep3 pedig szerintem jó volt.

    Az Ep7-ről először azt gondoltam, hogy nem rossz, annak ellenére, hogy az egész egy koppintás. De aztán idővel rájöttem, hogy még csak nem is egy jól összerakott nosztalgia/tribute/homing az eredeti trilógiának, hanem szimplán egy nagyon béna és ötlettelen hatásvadász koppintás.
    Az Ep8-ra már el se mentem volna, ha nem rángatnak el. Na attól már az első 20 percben lefáradtam (most már nem részletezném, hogy miért)... Ezután pedig ahogy mondod, megpróbálok nem venni tudomást az új részek létezéséről (nem megyek el rá moziba). De attól még a Star Wars "jó" részét nem vették el, így érthető, hogy akik azt szeretik, azok ahányszor meglátják, hogy Star Wars, benéznek, aztán amikor látják, hogy miről van szó, odaírják, hogy SZAAAR... :D Ez ilyen... :D Idővel el fog tűnni talán.
  • zetortraktor #15
    Mindegyik trilógiát utálkozás fogadta az idősebbek részéről. Az elsőnél is eléggé lenéző reakciók voltak, csak akkor nem a korábbi nézők részéről.

    Az érdekes az egészben, hogy sokan képtelenek legyinteni és továbblépni azok után, hogy elvették a játékukat, hanem muszáj köpködni, gyűlölködni és efféle. Nyilván értelmesebb ember vagyok a többségüknél, ezért nekem könnyű ilyet mondanom, de ha én hatalmasat csalódok egy filmben, akkor nem járok vissza rugdosni azt, inkább nem is veszek tudomást a létezéséről. Szóval szerintem egészen érdekes a jelenség pszichológiája. A gyökere ott lehet, hogy pár emberben egészségtelen szintű rajongás alakult ki, nagyjából olyan, mint a fiúbandák koncerrjén sikítozó tinilányok esetében.
  • wraithLord #14
    Mondjuk állítólag az is közrejátszott abban, hogy Lucas eladta a Star Warst a Disney-nek, hogy eléggé utálkozó légkör fogadta az előzménytrilógiát. (Hmmm, Lucast még zavarta az ilyesmi? :D) Ami végül is érthető volt, de... ...de most helyette itt van ez...
    És Lucastól kezdve Hamillen át sok rajongóig mindenkit megszopatott a Disney. :D
  • dagi68 #13
    Már a hetedik is fos volt.
  • NEXUS6 #12
    Soha sem gondoltam, hogy ez lesz, de ezzel pont egyetértek! XD
  • gombabácsi #11
    a sátánmikiegér a sw lényegét nyírta ki: a kreativitást. a stílust. lehúzta az egészet a sárba. a középszerűségbe. az izléstelenségbe.
  • KaOz #10
    Itt a probléma nem az, hogy sok embernek tetszik, hanem csupán azoknak a Star Wars fanoknak a szembeköpése, akik éltették és imádták az original történetet, mert az 1-2-3 megint egy rosszul sikerült trilógia.
    Az utóbbi két rész pont a gyerekeknek szól, egy új generációnak ,nem a régieknek.
    Az új azon túlmenően, hogy igyekszik valóban szépnek és látványosnak hatni, kimerül bizonyos történeti pontok ismétlésében, bugyuta történetvezetésről ne is beszéljünk és a végképp rossz " modern" szócsaták vérlázítóak ( mint Tony Stark és Dr. Stange szópárbaja, ez minden csak nem star wars ) valamint olyan szálak beépítése, amiknek inkább a műsoridő elhúzása volt a célja, mint a sztori kiegészítése.
    Nem az ilyen dolgok emelték nagyra anno a 4-5-6. részeket.
    A legfőképpen pedig, amit Luke jedivel műveltek az szó szerint gyalázat de lehet ezzel egyedül vagyok. ( elpárolgott a kövön, na hát ez kész )
    Az előző részek után én is megfogadtam, hogy nem nézem meg moziban de a látvány miatt beülök és ugyanazért az érzésért, amiért lottózom. Talán nyerek.

  • Cefet #8
    Sajnos az a helyzet, hogy ha meghallom az ismerős zenét, vagy meglátom a Saga valamely szereplőjét (mindegy, hogy ember, vagy gép), akkor lúdbőrös leszek. Úgyhogy én biztosan moziban fogom megnézni decemberben, akár jó a film, akár nem.
    Benn a cégnél oktatási célból eddig markolót, meg targoncát kellett összerakni LEGO-ból. Mielőtt bárki is nevetne, nagyon nem egyszerű! Most ejtették a markolókat, és ezután majd TIE vadászt, és rohamosztagosokat kell építeni. Hogy kicsit feldobják a hangulatot, körbeposzterezték az oktató helyiséget Star Wars képekkel. Nagyon ÁÁÁÁLLLLLAT!
    Utoljára szerkesztette: Cefet, 2019.10.22. 20:57:35