Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a Disney következő élőszereplős rajzfilm-feldolgozása

Megérkezett a Susi és Tekergő új trailerje.

November 12-én indul el Észak-Amerikában, valamint Hollandiában a Disney digitális szolgáltatása, a Disney+, amely a tervek szerint 2021-ban itthon is elérhetővé válik. A havi 7 dolláros előfizetői díjért követhető szolgáltatáson az összes Disney-film elérhető lesz (egy bizonyos ideig, amíg a korábban kötött szerződéseknek köszönhetően némelyik megint Netflix-exkluzívvá nem válik egy időre), s ezek mellett évi néhány olcsóbb saját filmmel és pár sorozattal is előrukkolnak majd.


Ezek egyike, ami már a start idején is megnézhető lesz a Lady and The Tramp, azaz a Susi és Tekergő, ami az ismert animációs film élőszereplős változata lesz Justin Theroux és Ashley Jensen szinkron-főszereplésével. A filmet Charlie Bean rendezte, akit olyan animációs sorozatok révén ismerhetünk, mint a Szamuráj Jack vagy a Dexter laboratóriuma, és ő volt a Tron: Uprising-tévésorozatnak is az állandó rendezője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Nem hiszem, hogy nagy erőltetés lenne, de ha az, akkor erőltessék, inkább legyen négyszer, ötször ennyi. Szuperjó, hogy vannak ilyen, null korhatáros, normális produkciós értékkel bíró, pozitív kicsengésű történetek, ha már az animációknál más irányt vett fel a műfaj és másképp a moziba sem férnek bele. Nagyon sok gyerek fogja imádni.

    Igazából fura olvasni, hogy van, akit konkrétan zavar, ha másnak jó.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.10.17. 14:55:11
  • csicso82 #1
    Nem kéne ezeket erőltetni.