Szekeres Viktor

Végre magyar nyelvű Star Wars IX-előzetes!

Sokat kellett várni a Skywalker kora legutóbbi előzetesének szinkronizált változatára, de megérte.

A Star Wars: Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker) című scifi új előzetese a D23 Expo zárása után egy nappal került bemutatásra a Disney-nek köszönhetően, azonban valamiért ennek több, mint egy hónapja várunk már a magyar változatára. Mely most végre megérkezett, így nincs akadálya annak, hogy élvezhessük. És hogy utána ismét megnézzük. Újra meg újra.


Mint látható, a film előzetesen 12-es karikát kapott a forgalmazótól, ezt viszont addig ideiglenes korhatár-besorolásként kell kezelni, míg a Korhatár Bizottság tagjai le nem vetíttetik maguknak premier előtt és hivatalos döntést nem hoznak róla. Persze nincs okunk feltételezni, hogy ne ez lenne a végleges besorolás, hiszen a Star Wars-filmek fő célközönsége mindig is a gyerekek és a serdülők voltak, hiszen a cél az, hogy ők felnőtt korukra hű fogyasztóvá váljanak. (Mondanunk sem kell, hogy a mostani veterán rajongók zöme is 8-18 évesen látta az első Star Warsát.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #1
    Olyan szar lesz ezis mint a 7, 8.... Disney elbaszta rendesen...
    Remelem majd vmikor ujra forgatjak a 7,8-at....meg latatlanban a 9et is...
    Solo volt a legjobb a disney fele sw-k kozul...
    Es a barom igazgato vagy ki a disneynel azt mondja lehet sok volt a nezoknek az sw filmek, gyorsan jottek ezert lassitanak majd... Ez mekkora barom nem sok volt hanem szart csinaltak igy a solora mar alig ultek be...