Szekeres Viktor

Miért nem érdekli a magyarokat Stallone és a Rambo?

Itthon magasról tesznek Sylvester Stallone kultikus karakterére.

Úgy tűnik, hogy nálunk leáldozóban van a régimódi férfi akcióhősök kultusza, ugyanis míg az új generáció tagjai nem egyszer kifejezetten érdekli a hazai mozizókat, addig a régi motorosok egyik filmmel a másik után szerepelnek le. Most például azt láthattuk, hogy az új Rambo-mozifilm csak 17 525 nézőt érdekelt hétvégén. Pedig Amerikában a film az Ad Astrával szinte megegyező bevétellel nyitott (nálunk Brad Pitt scifijét több, mint kétszer annyian látták).

Öröm lehet az ürömben, hogy azért Magyarországon még mindig jobban szerepelhet a film, mint a 2008-as John Rambo, amely anno még jobban leszerepelt, hiszen 1 éve 13 ezer nézővel kezdte meg mozis pályafutását, hogy 43 ezerig jusson el. Bár jó eséllyel ez nem a Rambo-franchise hibája, hanem Sylvester Stallone-nal lehet gondja sokaknak, hiszen itthon a máshol nagy sikert arató Rocky Balboa is csúnyán megbukott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zoliz #3
  "leáldozóban van a régimódi férfi akcióhősök kultusza"
  Talán mert nincsenek már férfiak se azért, az erőszak meg üldözött.
 • morguldae #2
  Szerintem nem volt rossz ez az új Rambo! Aki még nem látta nyugodtan megnézheti.
 • Ender Wiggin #1
  Vitatkoznék azzal, hogy Stallonéval van baja a magyarnak. Ha vetítik pl. az Oscart valamelyik adón, akkor szinte tutti, hogy nyeri vele az estét...