Szekeres Viktor

A Támadás a Fehér Ház ellen 3 sikeresebb, mint az előző rész

Érik a Támadás 4?

Annál nagyobb elismerés nem kell egy folytatásfilm esetében, hogy több bevételt termel, mint az előző epizód, hiszen ez akkor történik meg, amikor a nézőknek annyira bejön egy film, hogy a következő részre mindenki visszatér és még mások is csatlakoznak közéjük. Valójában persze arról van szó, hogy a szériából kiábránduló számát felülmúlja azok száma, akik más platformon fedezik fel a franchise-t.

Az Angel Has Fallen, azaz a Támadás a Fehér Ház ellen-sorozat harmadik része pedig pont ezt valósította meg, vagy fogja megvalósítani, hiszen Amerikában jelenleg a harmadik rész 60,4 millió dolláros bevételnél tart, míg a második epizód eleve csak 55 millióig jutott el annak ellenére, hogy egy hajszállal erősebben nyitott. Nemzetközi tekintetben egyelőre még a London Has Fallen áll jobban 143 milliós bevételével, de az Angel felzárkózni látszik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bmw #4
  Szerintem is ez a leggyengebb...
  elso volt a legjobb de hat annak is az eleje kamu....
 • ostoros #3
  És te nem vagy ember, mi?
 • kalapos01 #2
  Az emberek tudják, hogy mire számítsanak, ha olvasnak véleményeket, semmit sem kötelező megnézni azzal, hogy hátha jó lesz, mint ahogy sok folytatást meg sem néznek az eredeti film nézői. Ezt megnézték. Te is megnézted, itt a kulcs. Nem jutott eszedbe, hogy ne nézd meg, míg más filmeknél nem mentél el a folytatásra.
 • csigafi #1
  Hát akiknek sikeresebb azok nem látták az előző 2 részt szerintem meg ez a leggyengébb. Ráadásul a történet sem egyedi ha nem egy másik film koppintása. Volt benne egy két látványos elem meg némi poén de őszeségében nem volt nagy durranás. Persze tudom hogy a sikert a bevételben mérik na de a jegy árak is emelkedtek meg hát nem tudják az emberek mire számítsanak így elmennek megnézni. Nekem ez most 1x nézhetős kategória.