Szekeres Viktor

Itt a Star Wars IX új előzetese

Rajongók alélnak jobbra-balra a Rise of Skywalker-trailer sok visszautalásától.

A Star Wars: Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker) című scifi új előzetest (vay afféle sizzle reelt) kapott a neten is a D23 Expo zárása után egy nappal, mely nem szokványos trailer, hanem inkább afféle kedveskedés a legnagyobb rajongóknak, hiszen jó pár snitt a régi filmekből került bele.


Mint ismeretes, a filmet az eredetileg nem J.J. Abrams, hanem Colin Trevorrow rendezte volna, de őt kirúgták az előkészítési folyamatban. A hivatalos közlemény szerint természetesen közös megegyezés révén történt a szakítás a Lucasfilm és a rendező között, azonban szinte mindenki tudja, hogy más lehet a háttérben. Főleg azok után, hogy pár éve Josh Trank is egy rosszul sikerült film (valamint viselkedése) miatt távozott a második Star Wars-antológia rendezői székéből, hogy inkább saját filmekre koncentráljon. A stúdió az általa írt szkriptet is kidobta, és újraíratta, hogy aztán Abrams érkezésekor újabb újraírást kapjon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #17
    Fogalmam nincs. :D De úgy tűnik, a randomgenerátor most ezt dobta ki. :D
  • Kelta #16
    Átáll a kis r*banc? :)
  • wraithLord #15


    :D
  • zetortraktor #14
    Így van, szuper sokan imádják, rengeteg gyerek és felnőtt, új és régi SW-rajongó. Jó páran kiszálltak, akiknek nem tetszik az új irány, néhányan ugye be is hisztiztek, de elég nagy lenne a rajongói felháborodás, ha nem lenne több SW. Túlságosan imádják az emberek, a Disney pedig megadja a zembereknek, amit akarnak. Így mindenki jól jár.
  • Kelta #13
    Mert gondolod hogy a Disney abbahagyja, mi? ez egy pénz automata..lesz még film..
  • AnuluWork #12
    Semmi baj ezzel a filmmel ....................., azon kívül, hogy Star Wars, és amit el lehetett qurni benne, azt el is qurták. A sok romboló királyul mutat, de a Rogue One óta én értelmes Star Warst nem láttam, bár a Solo nekem bejött, csak nem volt akkora SW hangulata, mint lehetett volna. A 7-8 egy katasztrófa. A 9et max. az fogja vinni, hogy VÉGRE VÉGE. Utána a Star Trekkel lehet egyet Rogue One stílusban újraképzelni a legelejétől.
  • Montanosz #11
    mit gondolsz miért nem merik kiírni a cikk írójának a nevét :-D
    valszag valami program összedob egy alapot, aztán ráeresztenek egy főiskolást oszt csokolom
  • Kelta #10
    A végén azzal az IKEA-s karddal az Rey?
  • NEXUS6 #9
    Nem lehetne a 7-8-at csak simán elfelejteni? ;)
  • NEXUS6 #8
    Kicsit dúrva lett az éjszaka, sok volt a jéger. XD